0 oy
174 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (25 puan)
Kızlar bebek arabası ve anne yanı park yatak araştırıyorum. Sizin onerileriniz nedir bebek arabası için uzun süre kullanim ve hafiflik istiyorum 
Gebelik haftası 29

2 Cevap

0 oy
(552 puan)
Elele plane 2 kabin tipi bebek arabası aldım evim 2. Kat dik merdivenli ve asansör olmadığı için ve bebekle beraber dışarı çıktığımda genelde yanımda kimse olmayacağı için tek elle açılır kapanır olması, çok hafif oldugu için bebekle beraber rahat taşıyacağımi düşündüğüm için tercih ettim. Ayrıca kanguru aldım toplu taşıtlarda ya da elimde başka eşya olursa bebek arabasıyla rahat taşımak için.

Beşiği de Kraft siena park beşik aldım. Odasına sonrasında baza yatak almayı düşünüyorum öncesinde kullanacağım beşik işim bittiğinde rahatlıkla kaldırabileceğim bir şey olmalıydı park beşik toplanınca çok az yer kaplıyor. Dolabın üzerine rahatlıkla koyabilirim. Küçük evlerde böyle portatif şeyler çok iş görüyor gerçekten :)
(25 puan)
Peki sizce 4-baby cool travel sistem bebek arabası nasıl çok kararsız kaldım
(552 puan)
İntden ürünü inceledim ama sanki kullanışlı ve kaliteli durmuyor gibi yani siz bilirsiniz tabi. Yine az önce prego marka kabin tipi bebek arabasına denk geldim t.yolda. baya da uygunmuş fiyatı ve benim aldığımda eşdeğer gibi görünüyor prego ve Elele markaları iyi markalar tavsiye ederim
(25 puan)
Tamam teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan)
Ben baby plus travel sistem Bebek Arabası almistim ve Pierre Cardin park beşik almıştım baya kullanislilar benim için. Gurbetteyim çok sık memlekete gidiyoruz beşiği katlayıp çanta haline getiriyorum götürüyorum geri aynı şekil getiriyorum baya rahat kuruluşu olsun kullanışı olsun memnunum bebek arabası içinde şunu diyebilirim iyki almışım. Kızım şuan 9 aylik oldu olucak hala pusette çok rahat şekilde oturuyor uzun yolculukta aksama kadar pusetini gece de yatağını kullanıyorum zaten kademelide hadi bir süre sonra belki puseti kullanamicak ama o yatak üç konumlu nerden baksan 3-4 yaşına kadar net kullanirligi var yani sanada tavsiye ederim almak istersen :)
(25 puan)
Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için araştırıp degerlendiricem
(2,359 puan)
Ne demek inşallah gönlüne göre birşey alırsın :)

648,237 soru

3,416,923 cevap

4,247,597 yorum

183,238 üye

...