0 oy
436 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (138 puan)
düzenledi

image

Hanımlar merhaba. Şimdi sorum şu 2 çocuğum var küçük kızımı 3 gün oldu memeden keseli. 3 gündür de adetim geçikti. Memeden kesmemin bir etkisi olabilir mi? İlk kızımda böyle birşey yaşamamıştım. Test yaptım öğlen sonu negatifdi az önce silik bir çizgi oluşmuş ama muhtemelen doğru değildir diye düşünüyorum. Diyelim ki adet dönemine 1 2 gün kala girilen ilişki de hamile kaldık. Bu teste ne zaman çikar. Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. Kızlarım küçük olduğu için 3. Yü henüz düşünmediğim den biraz tedirginim. 

9 Cevap

0 oy
(219 puan)
Canim tsmesti atabilir misin yuklermisin 
(138 puan)
Sabah yüklerim tabi
(138 puan)
Ekledim
-Reklam-
0 oy
(188 puan)

Yani imkansız diye birşey yok.

 Bir iki gün sonra testi tekralamanizi öneririm, benimki planlı gebelik olduğu için ilişkiden 10 gün sonra test yapmıştim önce tek cizgi çıktı.

  • Akşam üstü hafif belli belirsiz çizgi oluşmuş. 
  • İki gün Sonra yeniden kaset test yaptım ikinci çizgi biraz daha belirginlesti sonraa gidip kan verdim hamile olduğum kesinleşmişti
(138 puan)
Teşekkür ederim tekrar denetim olmadı
0 oy
(30 puan)
Canım konuyla alakası yok ama kızın kaç yaşında ve nasıl kestin ben şimdi gebeyim kızım emiyo kesemiyorum bilgi verir misin 
(55 puan)
Aynı durumu yaşadığım ve yorumunuzu gördüğüm için ben  de cevap vermek istedim. Ben kızım etmeyi bırakmz diyordm. Çok düşkündü çünkü emmeye ama önce gündüzleri 4 kere emziriyorsam mesela 2 ye düşürdm. Biraz zaman sonra gündüzleri sadece uyuyacağı zaman emzirdiğini. Çünkü sadece öyle uyuyordu 1, 2 hafta böyle devam etti sonrasında onu da kestim sadece geceleri emzirdm 1,2 hafta da böyle gitti sonra tamamen bıraktık. Hiç bir sknti yaşamdk yani Allah'a şükür.
(138 puan)
Valla benim biraz eski usûl oldu bıraktirmam iki kızımda da aynısını yaptım. Annemde bize öyle yapmiş çokta etkili oldu ikisi de 1 günde  bıraktı daha da istemedi. Göğüslerime yetişkin vicks sürdüm kokusu ve tadı kötü olunca yüzlerini eşkiterek baktılar hep. Bu arada iki kızımda tiryakısi idi memenin ikisi de 17 ay aylıktı kestiğim de
(30 puan)
Benim 21 aylık süte yeni başladı emiyo eziyet ediyor 12 haftalık hamileyim
0 oy
(2,540 puan)
Canim illa testi adetten kaç gün önce veya kaç gün sonra gerçekleşen ilişkiye göre yapmana gerek yok. İlişkiye girdiğin gün döllenme oluşmuş ise bir hafta on gün sonra vücudunda HCG hormonu yükselir bu sebepten kan vererek ya da ilişki üzerinden iki hafta geçmesini bekleyip test yaparak hamile olup olmadığını ogrenebilirsin ama en garantisi kan bilgin olsun.
(138 puan)
Teşekkürler canım bir kaç gün bekleyip kan vereceğim zaten
(2,540 puan)
Canim kusura bakma biraz haddini bilmez biri varda o belki insanca okur diye yorumuna görsel paylaştım yanlış anlama :) Rabbim seninde hakkında hayırlısını versin inşallah nasibinde varsa olsun :)
0 oy
(2,540 puan)

image

image

Birilerinin bunlardan haberi yok belki yardımcı olur. Birşeyi iyi araştırıp konuşmak gerekir. Canim bunlar olabilecek şeyler en iyisi kan vermek haberin olsun :)
0 oy
(199 puan)
Testinizi sabah erken vakitte yapın daha iyi sonuç alırsınız benimde öğleden sonra böyleydi sabah işe daha belirginlesti hayırlı olsun
0 oy
(49 puan)
bazen çok duruncada böyle çıkıyo akşam yada yarın bida yap ilk beş dk olan şeye bak sonrası yanıltıcı zaten
0 oy
(416 puan)
Erken gebelik testiyse yaptığın doğrudur normaller negatif çıkıyordu erken gebelikte çizgi çıktı 
0 oy
(20 puan)
Az da olsa silik çizgi var gibi yine de kan verin 

İlgili bir soru bulunamadı

651,236 soru

3,428,209 cevap

4,260,721 yorum

184,071 üye

...