–1 oy
257 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (290 puan)
kapalı
Bu sene kız senesi mi erkek senesi mi kimler kaç haftalık cinsiyetini nedir
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

+2 oy
(1,942 puan)
Kız senesi ve erkek senesi olabilmesi sizce mümkün mü? Bu söylediğiniz size mantıklı geliyor mu? Eğer öyle bir şey olsaydı, örneğin ilkokula yeni başlamış çocuğumuzun sınıfında sadece kızlar veya sadece erkekler olurdu değil mi? Ayrıca cinsiyet konuları sohbet bölümünden paylaşılıyor, birazdan kapanır postunuz. 
(11,315 puan)
cinsiyet postu yasak olduğu için olabilir mi? ayrıca erkek senesi olsa ne olur kız senesi olsa ne olur?
(75 puan)
Sen niye kullanıyorsun bu uygulamayı hamilelik ile ilgili herşeyi konuşmak için ama maalesef sohbet kısmın senin gibiler sadece ne yemek yapsam kocam bugün bana seni seviyorum demedi kaynanamı ne yapsam gibi konuşmalar yaptığı için cinsiyet ile ilgili biri bı soru sorduğunda ne yapacaksiniz cinsiyeti diyorsunuz pardon da kız da olsa erkek de olsa bizim zaten ama heyecan merak herkes te olduğu için kesin bir şekilde öğrenene kadar daha kolay nasıl öğrenebilirim diye düşünüyoruz ha kız ha erkek ve ayrıca sizin gibi böyle önüne geleni azarlamaya kalkan insanların çocuklarına açıyorum yazikki siz tanımadığıniz insanlari bile bu kadar kolay kırıyorsunuz kendi çocuklarınıza nasıl davranıyorsunuz düşünemiyorum bile çok şükür kızımız da var oğlumuz da ama merak ediyoruz işte
(11,315 puan)
isteyen istediği uygulamayı kullanır!

cinsiyet sormak isteyen sohbet bölümüne gider. orada insanlar her şeyi konuşuyor. kimin ne yazdığına da karışamazsınız.

bu kısımda cinsiyet yasak! ya çok basit bir kural bu!!! açtığınız her cinsiyet postunu itina ile kapatıyorum!
(11,315 puan)
bu arada hakaret içerikli yorumlarıda gizliyorum, sen gizleyince yorumunu da görüyorum.
(11,315 puan)
çok dolu insan lütfen gidip başka yerde tartışma yaratın bunun yeri bu platform değil
-Reklam-
0 oy
(2,550 puan)

Canim kız senesi erkek senesi diye birşey yok bunu başta belirteyim. Ben ilk çocuğuma hamile kaldığmda bu sene kız senesi diyorlardı çevremde erkek bebek bekleyen yakınlarımda vardı zaten cinsiyeti bebekler babadan alır. Yani o zaman bütün adamların kız senesi ise kız bebeğe göre erkek senesi ise erkek bebeğe gore hanımıyla ilişkiye girmesi lazım gibi biseye çıkıyor bu söz siz böyle seylere inanmayın derim. Rabbim sağlıklı evlat versinde kızı erkeği önemli değil sağlıklı olsun yeterki. Şimdi gelicek bı topluluk dicek burda evet kız senesi veya evet erkek senesi yok çevremde çok kız bekleyen vardı yok çok erkek bebek bekleyen vardi vs diye onların çevresinde erkek bebek bekleyen veya kız bebek bekleyen yoktur ondan onlara kız senesi veya erkek senesi gibi gelmiştir siz böyle şeylere irtibat etmeyin. Sağlıklı bir evladınız olması için dua edin yeterli. Ben şuan 9+4deyim daha cinsiyeti öğrenmem için çok zaman var Allah'ın izniyle:)

İlgili bir soru bulunamadı

651,865 soru

3,430,598 cevap

4,263,232 yorum

184,240 üye

...