0 oy
82 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (814 puan)
3 ayda 2 kilodan biraz fazla kilo verdim ne yersem ne icersem hep cikardim ilac vs kullandim biraz hafifletti ama malesef tamamen gecmedi. Gunumu biraz ekmek ici yiyerek gecirdim kimi gunlerde kraker yada kucuk parca peynir. Suan 11 hafta oldu biraz daha iyiyim. Kusma bulanti arada oluyor ama yiyip icebiliyorum en azindan. Aklimdaki soru bebegime zararim olmus mudur gelisiminde vs. Cunku beslenemedigim icin surekli aklimda o var. Folik asidi bile zor ictim icemedim. 

2 Cevap

0 oy
(500 puan)
Cnm doktorun mide ilacı prilam falan bsey vermedi mi kusma bulantı geçmesi için? Zaten ilk zamanlar kanından besleniyor bebek ama kendin vitaminsiz direncsiz kalırsın.  Prilam bende çok işe yaradı onun sayesinde yiyebildim ben de ilk 3 ay . Korkma bisey olmaz Allahin iizniyle ama artık yemeye çalış doktoruna söyle mutlaka . 
(814 puan)
Prilam verdi o biraz iyi etti beni ama eski normal halime döndürmedi. Artik yiyebiliyorim canim cok olmasada
-Reklam-
–1 oy
(211 puan)
İlk haftalar bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor dert etmeyin zamanla düzelecektir. Ama folik asidi vitaminleri ihmal etmeyin. Sizin depolarınızdan gidecek çünkü. Sağlıkla gelsin, üzülmeyin.
(1,942 puan)
İlk üç aylık dönemde bebek tüm ihtiyacını anneden karşılayacağı için annenin günlük beslenmesine ekstra bir enerji ilave etmesine gerek yoktur. Fakat bu annenin eğer mevcutsa, düzensiz beslenmeye devam edebileceği anlamına gelmez. (Acıbadem Hastanesi)
(814 puan)
Degerlerime baktirdim geçen ay gayet iyi demisti doktorum. Ama folis asiti hep ictim falan fazla surmeden kustugum icin malesef oda cikip geliyordu.

İlgili sorular

652,054 soru

3,431,415 cevap

4,264,205 yorum

184,293 üye

...