0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (106 puan)
Mrb 7+0 haftalık hamileyim bir haftadır çok az kahverengi akıntı geliyordu doktor kese yerleşmesi demişti.. her gün düzenli kahve ip gibi az akıntı oluyordu.

Dün deprem oldu yine korktum ve haftqs9nu yoruldum biraz.. sabah kahverengi akıntı kırmızıya döndü resim ekleyeceğim başka kırmızı gelmedi.. 15 dk içinde hemen doktora gittim.

Karından baktı, bebek görünmedi, alttan baktı bebek ve kalp atışı duyuldu maşallah ama kese etrafında ufak bir kanama var dedi... Progestan iğne verdi 5 tane 

2 hafta sonra gel dedi..

Kizlar sizce nelere dikkat etmeliyim. 

Ben ev işleri yapıyorum bir kızım var bazen yoruluyorum. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gebelik haftası 7

7 Cevap

0 oy
(106 puan)
Foto yüklenmedi 
-Reklam-
0 oy
Düşük tehlikeniz var ekstra dikkat etmelisiniz ev işlerini bir süre yapmayın temel olanlar hariç ayrıca bana iki hafta sonrası kontrol için uzun geldi iğnelerinizi hergün vurucaksanız bitince acilden giriş yapıp tekrar kontrol ettirin bence her günün önemi var çünkü
(106 puan)
düzenledi
Doktor düşük tehlikesi cümlesini kurmadı çok az kanama var progestan kulllan fitil dedi, bende hayır iğne daha etkili bana iğne yazın dedim öyle yazdı... Ben haftaya geleyim mi dedim 2 hafta sonra gel, ama kanaman olursa hemen gel dedi..  eve geldim uyumuşum. Çok teşekkür ediyorum.
Çok geçmiş olsun bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın :)
(106 puan)
Çok teşekkür ediyorum:)
0 oy
(211 puan)
Kesinlikle kendinizi yormayın iş yapmayın mümkün olduğunca yatmaya çalışın bel altına yastık koyarak yatmanın faydasını görmüştüm ben. Mümkünse ailenizden size yardımı dokunacak kızınızla ilgilenebilecek birileri yanınızda olsun. Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah.
(106 puan)
Progestan iğne yaptırdım kastım kendimi biraz yaktı, şimdi çok ağrıyor yeri normal mi acaba hemşire yaptı...
İnanın ev umrumda değil sürekli yatacağım. Ailem uzakta biraz, buraya ekle depremden sonra yeni taşındım. Çok teşekkür ediyorum.
(211 puan)
Normaldir muhtemelen ben kendimi kasmadığım halde hafif ağrım olmuştu. Bir de 2 hafta beklemeyin en fazla 1 hafta sonra muayene olun derim, uzun bir süre gibi geldi bana çünkü. Tekrar çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
(106 puan)
Evet bende iki haftayı çok uzun gördüm randevu alırım giderim Rabbim nasip ederse. Çok teşekkür ediyorum Rabbim hepinizden razı olsun korusun sizi ve çocuklarınızı.
0 oy
(124 puan)
Benim de kanamam vardi bugun keseyi gorduk daha kalp atisi duyulmadî igne yazdi doktor 10gun sonra gel dedi
(106 puan)
Kırmızı renkte miydi kanama, Rabbim sağlıkla duymayı nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık seninki?
Lütfen sende çok dikkat et.
(124 puan)
Evet kirmizi kanamam oldu bi hafta.5hafta olmali ama ultrasonda 3hafta gosterdi(nolcaq bilmiyorum
0 oy
(58 puan)
Canım kesinlikle kendini yorma hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil bende 2 hafta önce yoğun kanamam oldu acile gittim hemen progestan fitil verdi doktor kullandım geçen hafta tekrar gittim çok şükür tehlikeli bir durum kalmamış doktora gittiğimde sordum neler yasak diye kesinlikle ağır iş yapma motora binme dedi ki tehlikem olmamasına rağmen sana tavsiyem bol bol su iç uzan dinlen biraz ev işlerini yapma biri sana yardım etsin benim kimsem yok eşim sagolsun bana yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince benimde iki buçuk yaşında bebeğim var hiçbir şey bizlerden bebeklerimizden önemli değil rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 
(106 puan)
Sağol canım benim. Ben 1 haftadır zaten fitil kullanıyordum biliyo musun ona rağmen kanama ama üç beş damla kanama geldi. Sonra kesildi. İğne daha etkili. Umarım benim de tehlikem geçer. Sana da çok geçmiş olsun canım. Benim eşim de elinden geldiğince yapiyo biseyler ama artık daha dikkatli olucam. Çok teşekkür ediyorum Rabbim sana  da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin.
0 oy
(501 puan)
Kesinlikle ağır kaldırmayın heleki cocugunuzu hiç kaldırmayın bir yere uzanmayin düşük riskiniz var bu 2 hafta olabildiğince dinlenen ev azıcık pis dursa bişey olmaz ama çocuğunuzu kaybedebilirisniz 
(106 puan)
Evet kızım 13 kilo şu an 2.5 yaşında normalde taşımıyorum ama bir kaç kere taşıdım mesela dün deprem olunca korktu kaldırdım bir kax gün önce arabalardan korumak için yine kaldirmistim. Allah'ım korusun bütün bebeklerimizi. Çok teşekkür ediyorum.
0 oy
(486 puan)
Çok haerket etme ayaklarının altına yastık köy  yorma kendini ola bildiğince dinlen  ağır iş yapma Allah nasipte varsa zaten kucağına almayı nasip eder
(106 puan)
Ağır iş yapmıyorum canim ama ufak tefek ev işleri. Çok sağol Allah razı olsun aynen öyle nasipte varsa sağlıkla gelir.
(486 puan)
Bende aynı durumu 10 hafta yaşadım doktorum dinlen yorma kendini dedi porgestron ilaç kulandim çok şükür şimdi 16 haftalık oldu iyi düşün iyi olsun dikkete yet
(106 puan)
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın . Bende dikkat edeceğim. Dua edelim birbirimize
(486 puan)
Ederim tabiki canım

İlgili bir soru bulunamadı

651,717 soru

3,430,075 cevap

4,262,707 yorum

184,203 üye

...