0 oy
149 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Selamlar

Daha önce de yazmıştım aslında yolk kesesi ve kese var bebek yok. Normalde adetime göre 9 iki hafta once gittiğimde ultrasona göre 7 haftalık olmaliydi ama ne bebek oluşmuş ne de bir ilerleme olmuş 5 haftada kalmış. Doktor bu hafta kendiliğinden düşmesini bekleyelim olmaz ise önümüzdeki cumaya kurtaj dedi. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kendiliğinden düşen ya da kürtaj deneyimi olan varsa yorumlarını bekliyorum.
Gebelik haftası 5

2 Cevap

0 oy
(778 puan)
Benim 4 tane düşüğüm oldu Bir tane de kürtaj oldum düşük biraz sancılı oluyor adet sancısı gibi parçalar düşerken hafif bir sancı oluyor ama öyle çok değil kürtajdan narkozlu olursa hiçbir şey hissetmezsin Zaten ben narkozlu olmuştum Rabbim inşallah en kısa zamanda yerini doldursun sana tekrar evlat nasip etsin inşallah
(52 puan)
Narkoz mu anestesimi kürtaj da narkoz verilmez ya genel ya da lokal anestezi uygulanır
(778 puan)
Genel anestezi yaptılar
-Reklam-
0 oy
(74 puan)
4 tane 6 . Haftada kalan gelismeyen kayiplarim var 9 haftaya kadar bekledik ilk 3 ünde düşük olmadi kürtaj oldum kısa bi işlem 20 dk falan sürüyor. 4. Kendiliğinden düşük oldu yoğun kanama başladı 2. Günüydü sanırım parça geldi çok aşırı bi ağrım olmamıştı parçanın geldiğini hissettim ama kişiden kişiye değişebilir bu ağrı durumları ama kanama baslamazsa mecbur kürtaj. ALLAH birdaha yaşatmasın sağlıklı evlat nasip etsin. 

İlgili bir soru bulunamadı

653,195 soru

3,435,975 cevap

4,269,385 yorum

184,601 üye

...