0 oy
137 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (249 puan)

image

Arkadaşlar Bebeğimin gelişimi bir günde önden gidiyor hiçbir sorun yok ultrasona giriyorum Özele de gidiyorum devlete de gidiyorum ama 2'de teslimin sonucu çıktı Doktor perinatoloji gitmemi söyledi %50 dedi dedi her 50 anneden birinde görülüyor Korkma dedi Ama aklıma takıldı özelde yaptırın dedim yok dedi devlete git özel pahalı

Gebelik haftası 14+2

1 cevap

0 oy
(2,106 puan)
Evet bir değeriniz cut off değerinin üstünde çıkmış, ense kalınlığı okuyamadım kaç? 3 altında ise o da normal, burun kemiği de gözükmüş mecvut, bu testler de yanılma payı elbette var, bende üçlü test de yaptırın detaylı usg zamanında ise detaylıca baktırın içiniz rahat etsin yada kendinizi hazırlamış olursunuz.
(249 puan)
Nuchal translucency 1.00mm diyor o mu
(2,106 puan)
Evet nt ense kalınlığı ölçümü de çok iyi sinir da falan da değil.
(249 puan)
Yine de ayrintiliya girim diyorum şuan 14+2 deyim devlette yer yok özelde olcam 1.500 tl mış orda çıkar dimi hersey bide bu ikili testler de yanılma çok oluyormuş
(2,106 puan)
Bence de girin, bence de baktırın bi bir problem çıkacak mı, tabi kii bu testler de yanılma payı da yüksek. Orada da çıkar perinatoloji doktoru size en doğrusunu söyler. Var olmayanda da çıkar doğduktan sonra.
(249 puan)
Özelde kadın doğum doktorum var ona gidicem ayrıntılı ultrason yapiyolar olur dimi oda çok korkuyorum ya
(2,106 puan)
Hayır özelde ki kadın doğum doktoru ayrıntılı usg yapmaz size ense kalınlığı, burun kemiğine bakar sadece perinatolojiye yönlendirir sadece. Sizin perinatoloji için randevu almanız gerekiyor.
(2,106 puan)
Bir de özel kadın doğum doktoruna siz kocaeli de oturan değil misiniz, kadın doğum doktoru fiyatı çok yüksek değil mi, ben marmaraya özele gidiyorum 1.015 tl.
(249 puan)
Cayirova derman tip var orda doktor afrodita kurtkaya hanım efendi gidiyorum muayne 615 tl detaylı ultrason ise 1500 tl evet doktor perinatoloji git dedi ama randevu yokki bulduklarım var altin da diyor 11 14 hafta ikili test ve ayrıntılı ultrason bakıyor ben şuan 14+2 deyim randevu tarihine kadar 16 17 olurum herhalde yani bakar mi
(2,106 puan)
Muayene ücreti çok uygunmuş. Detaylı usg yapıyorsa bi gidin sorun tabii yada durumu açıklayın, ikili testim sorunlu çıktı bakar mı doktor diye sekreterine sorun, boşuna da para verip vakit kaybetmeyin. Bakar bakar 16 17de de bakar sonucunuz eliniz de var çünkü sadece detaylı usg baktırmanız lazım ona da bakar.
(249 puan)
Devlet hastanesi şuan e nabizdan bakıyorum doktorların randevu sistemi altin da soyle bir yazı var. Perinatoloji 2 Polikliniğinde Detaylı Ultrason ve İkili Test Hizmeti VERİLMEMEKTEDİR riskli hastaya bakılmaktadir diyor şimdi nasıl olck buda olur mu
(2,106 puan)
İkili test ve 24. Haftaya kadar yapılan detaylı usg yokmuş orada. Siz ikili test yaptırmayacaksınız, risk çıktı ona baktıracaksınız, ona da bakmıyorlarmış. bu şehir hastanesindeki ilker beye randevu almayı deneseniz o bakıyor. Bir de Eray Çalışkanın sekreterini arayıp bi sorsanız durumu açıklayıp ücretini falan da sorun hemen gün veriyor, olmadı eray beyin nosunu atarım ben size.
(249 puan)
Bu dediğiniz doktorlar hangi hastanedeler acaba
(2,106 puan)
Eray çalışkan izmit yahyakaptan da özel kliniği var ben orada 2023 aralık yılında detaylı usgyi 2.400e yaptırdım şimdi 3000 olmuştur ama muayene ücretini ve siz kendinize görw durumu arayıp sekreterine sorun tek tek cevaplıyorlar, kendisi baya ünlü bi doktor, rahim kanseri içim ona giden arkadaşım var. Diğeri de yeni açılan kocaeli şehir hastanesinde ilker bey ben ikili testi mi de ona yaptırdım, kendisi çok iyi doktormul doktorum öyle söyledi.
(249 puan)
İlker bey için randevu alsam diyorum ama randevu yok randevusuz aliyomu
(2,106 puan)
Şöyle yapın, ben öyle yaptım, şehir hastanesine gidin yüz yüze, sekreteri belli saatler arasında 1 ve 2 gibiydi galiba size randevu veriyor yüz yüze. Siz gidip yüz yüze randevu alın, durumu da açıklayın.
(249 puan)
Canım şimdi şansa e-nabız'a yine girdim Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde buldum perintoji bölümü antenanal tarama polikliniği ( detaylı ultrason yapılmamaktadır) buna buldum araştırdım antenanal bölümü de bakıyor sanirim
(2,106 puan)
Çok uzak gelmezse size alın valla, inşAllah temiz çıkar bakarlar tabii ya perinatoloji zaten
-Reklam-

İlgili sorular

653,047 soru

3,435,469 cevap

4,268,799 yorum

184,564 üye

...