0 oy
121 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (457 puan)
düzenledi
Kızlar bugün kontrole gittim doktor cinsiyete baktı bir dakika geçti geçmedi erkek dedi hemen nasıl gördü bilmiyorum. Devlet hastanesine gittim emin misiniz ona göre eşya almaya başlayın dedim evet kesin dedi. Merak ediyorum böyle kesin denilip ya da erkek bebeğin cinsiyeti de yanılma olur mu kordon falan kariştirilmaz dimi ilk gebeliğim bilmiyorum tecrübem yok.
Gebelik haftası 16+1

5 Cevap

0 oy
(1,201 puan)
Oğlumu özelde 13 haftalık öğrendin kızımı 20 haftada ancak kız olduğunu öğrendim devlet 13 haftada tahmin yaptı erkek gibi dedi ama sonraki tüm kontrol de kız kız dediler en son 27 haftada gittim son kez yine sordum yine kız ☺️☺️ 
(457 puan)
Ayy maşallah sağlıkla büyüsünleer ne kadar tereddütle kalınmis kiz çocuğu görmek zor oluyor sanırım , bende detaylı USG ye gideceğim daha bir ay var ama orda eğer bir hata varsa kesin net olur sanırım  en iyisi bir kez daha kontrol olsun öyle bişey almaya başlayım şuan karamsar da kaldım ilkde olunca heeyecanlaniyor insan ... beğendiklerimi unisex alayım en iyisi
(1,201 puan)
Öyle yap canım kıyafet ilk cocugum olmasına rağmen hep unisex aldım kalanlari şimdi kıza kullanacağım faydası bile oluyor ne yalan soylim bende alışverişini kızın bikac hafta oldu başlayalı sağlıklı olduktan sonra kıyafette alınır herşeyde ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,106 puan)
Erkek hemen gözüküyor, hemen de kendini belli ediyor, kordon da karıştırılsa yumurtalıkları gözüküyor, o yüzden kordon mu karışmıyor yumurtalık belli oluyor hemen :) 16da erkek dediler, şimdi normal bakan dahi erkek olduğunu hemen anlıyor.
(457 puan)
Ay öyle mi anası yesin  sağlıkla doğsun inşallah sadece bişey almaya heveslendigim için aldıklarım elimde kalmasın düşüncesi oluyor. Ondan merak ediyorm bazıları da çevremde değişen duydum tereddütte kapıldım. teşekkür ederim.
(2,106 puan)
Biraz daha bekleyin, bir kontrolde daha erkek dendiği an başlarsınız almaya, ben usg kağıdında kendim de erkek olduğunu gördüm, bu yüzden başladım almaya 27. Haftadayım bitti hazırlığı, bezi ıslak mendili kaldı sadece :)
0 oy
(8 puan)
16+4  yüzde 70  erkek denildi. 21 haftalık detayli ultrosonda kız denildi.  Kontrolüm var yarın tekrar bir sorar ona göre alisverise başlarım.
(457 puan)
Detaylı USG yi bende bekliyorum bende onda net oluyor gibi anladığım herseyine bakiyorlarsa 20.nci hafta gbi  ama yinede sende bir tereddüt kalmış anladığım canm.
Sağlıkla gelsinler inşallah bende acele etmeyin yada ortak renkler alayım o zaman
0 oy
(826 puan)
Kesinlikle doktorla alakalı canım ben devlette 16 da öğrendim kesin kız dedi doktorum detaylı ultursonda başka doktoara tekrar sordum oda kız dedi nornal konturule gittigim doktoru sordu bana bende.adini söyledim o doktor yanılmaz o dediyse kesindir zaten dedi yani canım devlette olsa doktorun tecrübesiyle ilgili
0 oy
(357 puan)
Erkek çocuk erken öğreniliyor benim kızım sağolsun 29. Hafta ya kadar bile netlik kazandırmadi.bize

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
10 Mart 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kbra.aaa (252 puan) sordu
0 oy
6 cevap 297 göst.
0 oy
7 cevap 332 göst.

652,600 soru

3,433,637 cevap

4,266,756 yorum

184,436 üye

...