0 oy
201 göst.
Doğum kategorisinde (61 puan)
Merhaba kızlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ankara'da yaşıyorum. Bulunduğum ilçedeki devlet Hastanesi'nde doğum yapacağım inşallah. Geçen gün doğumhaneye çıktım etrafı bir görmek için. Aynı zamanda da oradaki bir ebeyle görüştüm. Doğum esnasında yani sancı çekerken gebenin yanına kimseyi almadıklarını ve aynı zamanda telefonun da olmayacağını söylediler. Telefonu almalarında ki amaç nedir, ve sonrasında yani doğum olduktan sonra telefonun veriyorlar değil mi? Bir de doğum sonrasında eşi alıyorlar mı odaya? 
Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(522 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ankara'da hangi hastanede doğum ypicaksiniz bnde ankaradayım da 
(61 puan)
Gölbaşı devlet hastanesi
(522 puan)
Cebeci tıp fakültesi çok Güzel eşinde yanında oluyor
(61 puan)
Oraya daha önce hiç gitmedim. Doğum yapacağın hastaneye en azından birkaç sefer gidip muayene olmak gerekiyormuş sanırım. Bir de Gölbaşında oturuyorum biraz uzak kaçıyor orası bize
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
Merhaba. Doğum zamanı telefon almamalarının sebebi olarak aklıma ilk gelen güvenlik sebebiyle olabilir. Ben telefonla doğma girdim şuan telefonum yok gibi sorunların önüne geçmek olabilir. Başka bir nedeni var mı bilmiyorum. Doğumdan sonra eşiniz odaya gelebiliyor diye biliyorum.
(61 puan)
Aminn. Kesinlikle öyle. Ebeden bunları duyduktan sonra benimde moralim bozuldu açıkçası.
(10 puan)
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Sancı geldiğinde tek başınıza neler yapabileceğinizi araştırın. En azından birşeylerle uğraşmış olursunuz doğuma alınana kadar.
(61 puan)
Açıkçası sanciyi takip edip erkenden gitmemeyi düşünüyorum. Zaten ebe de öyle söyledi. Sancı 5 dkkada bir gelinceye kadar evde çekmek daha doğru olur dedi. Sonrasında da odada pilates topu falan vardı. Artık bir şekilde pilates topunda biraz hareket falan yapmaya çalışıp dua ederim sanırım.
(10 puan)
Haklısınız. En azından tek kalmamış olursunuz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
(61 puan)
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.
0 oy
(475 puan)
Telefon almamalarının sebebi Nst ye sürekli bağlı kalacaksın telefon Nst cihazını etkiliyo sonuç yanlış çıkabiliyor 
(61 puan)
Peki ebeler mi alıyor telefonu yoksa dışarıda bekleyen yakınımıza mi veriyorlar?
(15 puan)
Yanlış, özellikle jer NST girişimde farklı bir uzman oluyor, hepsine ayrı ayrı sordum, telefonun hiç bir etkisi olmaz cevabını aldım... Daha telefonsuz NST bağlanmadım.
(61 puan)
Evet doğum öncesinde girdiğimiz nst lerin hiçbirinde telefon olup olmama muhabbeti bile olmuyor.
(475 puan)
Bana eve bu şekilde söylemişti bizde telefonlarımızı cihazın yanına getirmiyoruz demişti
Dışarıda yakınınıza veriyosunuz telefonu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 379 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.

650,857 soru

3,426,642 cevap

4,259,041 yorum

183,947 üye

...