0 oy
100 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (88 puan)
Sorum yukarda arkadaşlar 
Gebelik haftası 8+3

3 Cevap

0 oy
(38 puan)
İlk  kizimda oladar kanamam olduki artik kan takviyesi yapiliyorlardi suan yine arada arada kanamam oluyor 9 haftaya girdim herhalde yine aynisi olacak..
-Reklam-
0 oy
(1,324 puan)
Henüz doğurmadım ama 10 haftada şiddetli kanamayla hastahaneye gittim,7 haftada yine kanamam olmuştu,hamileliği öğrendiğimden beri de düşük tehlikem vardı, ama suanlık herşey yolunda şükür düşük tehlikem de kalktı. Her kanama düşükle sonuçlanacak diye birşey yok ama hicbir kanama da basite alınmamalı doktora her seferinde danışmak gerekiyor inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza.
(88 puan)
Amin inşallah
0 oy
(180 puan)
Ben varım. Düşük tehlikem vardı karın ve kasık ağrısı kanama da yaşıyordum. Haftada 1 kere pruton iğne ve günlük progestan hapını fitil olarak kullanıyordum. 13.haftaya kadar dayanmam gerektiğini söylüyorlardı. Öyle de oldu. 9. Haftada pıhtılı kanama ile düşük yaptığımı sandım acile gittiğimde kanama alanı olduğunu bebeğin iyi olduğunu söyledi.bahsettiğim ilaçlara başladım. 14. Haftada herşey normale döndü doğum yapalı 1.5 Sene olucak. Bol bol dinlen kötü yorumlara ve yaşanmış düşük hikayelerini okuma. İnsanın içi sıkılıyor. Daha kötüsünü düşünüyor. Sağlıklı bebek zaten düşmüyor. Anamoli ya da DNA sında bozukluk olanlarda düşük oluyormuş. Doktorum söylemişti. Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun. Sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
(88 puan)
Benim şuan öyle 8+3 haftalık hamileyim kanama oldu iki defa

651,820 soru

3,430,481 cevap

4,263,102 yorum

184,231 üye

...