0 oy
445 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (130 puan)
kapalı
Bacak bel kasılması dün akşam nts de sancım çıktı ufaktan Altan muayene istemedim erkek doktor var diye utandım 

Bu durumda olupta açılması olan varmiydi acaba yardımcı olur musunuz 
Gebelik haftası 39+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(83 puan)
Valla canım ben 38 haftalık iken sancım çıktı ama doktor yatış verdi 2 gün yattım hastanede sancı az çıkıyor yada gerekli düzeyde değil alttan 1 cm açıklıkla çıktım ben hastaneden. 2 hafta oldu hala sancı yok ama benim bebek ters olduğu için salı günü sezeryane girecem. Genelde alltan muayeneye kadın hemşireler bakıyor benim hep öyle oldu.
(61 puan)
Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsunuz kontrole? Benim bebeğimde şuan makat geliş yarın 36 haftalık olacağım. 1 hafta sonra kontrolüm var. Kaçıncı haftaya kadar bekliyorlar acaba dönmesi için?
(83 puan)
Evet devlete gidiyorum genelde 38 dolmasını bekliyorlar döner diye ben de 2 hafta olacak bekledim salı günü için yatış verdi işte bana
(61 puan)
Bende devlete gidiyorum kontrolüm 37.haftada bakalım merakla bekliyorum. Ama hala dönmedi. Başını yukarida hissediyorum. Kacinci hamileleliğiniz acaba ?
(83 puan)
İlk gebelik benim ki. Bende başını hissediyorum bebişin yan pozisyonda duruyor brnkm ki
(61 puan)
Benimde belli olmuyor bazen yan pozisyondan duruyor gibi oluyor bazen tam dik pozisyonda başını tam kaburgamin altında hissediyorum. Tekmelerinide çok aşağıda.
-Reklam-
0 oy
(153 puan)
Benim 35 den beri nst de hep sancim çıkıyor fazlasıyla ama hissettiğim bir şey yok bu hafta alttan muayene oldum 1cm açılma varmış ve bebek kanala girmemiş o yuzden kişiden kişiye göre çok değişiyor bu durum.

Sancılarınızı düzenli hissederseniz ya da su, nisan vs gelirse gidin bence doktora diğer türlü eziyet..

Doktorum bana o durumlar olursa gelirsin yoksa sıkıntı yok dedi. Sizde telaslanmayın.
(153 puan)
37.haftadayim bu arada.
(130 puan)
Nişan gelmesi filan yokta 5 günüm hep ağrılarim oluyor çok zorluyor 5 gündür nefesim bile daralıyor çok yürürken kasılma vajinaya baskı yapıyor şuan kaç haftaliksiniz
(153 puan)
37.haftamdayım
0 oy
(760 puan)
Hemşire ebe yapar alttan muaneyi niye utandin ki dogururken erkek diye dogurmuycan mi :)
(130 puan)
Maalesef ki doktor muayene edecekti daha önce 2 hafta öncesi de Bayan doktor vardı Bayan muayene etti hemşireler de vardı kafası aşağı da olduğu söylendi açıklık yoktu normal doğum benim ki normal doğumda doktor çok gerekmediği sürece girmiyor diye biliyorum ama ne yapacağım bilmiyorum bir o kadar da çok korkuyorum utangaçlık ayrı korku ayrı panik atağım da var biraz çok zorlanacağım diye düşünüyorum
(760 puan)
Haklısın canım valla ilkini normal yaptım doğum tarihim yaklaştıkça korku sarıyordu beni şimdide rahimde kist oluştuğu için sezaryen olcam salı günü ama normal daha kolay toparlanman felan olsun birde utanacak bişey yok onların görevi sende hastasın erkek kadın farketmez bir aksilik olursa önüne geçerler en azindan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 132 göst.
31 Ağustos 2022 Hamile Kalamama kategorisinde Bsrrrrrr (333 puan) sordu
0 oy
0 cevap 49 göst.
31 dakika önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayse-nuray (80 puan) sordu
0 oy
1 cevap 99 göst.

651,272 soru

3,428,358 cevap

4,260,877 yorum

184,087 üye

...