0 oy
193 göst.
Doğum kategorisinde (151 puan)
kapalı
Kızlar benim ilk doğumum sezeryan oldu acilen girdim sezeryanla Bebeğimin suyu bitmek üzereydi gelişimde durmuştu şimdi çok şükür yine hamileyim Ben hep normal doğum yapmak istemiştim şimdi bunda yine sezaryen olmak zorundayım sezeryan sonrası normal doğum yapan doktorlar var ama onlar bayağı uçuk bir fiyat söylüyor duyduğum kadarıyla Normal doğum nasıl bir duygu Sezeryanda çok acı çektim Hala da Çekiyorum tabii normal doğum yapan annelere o kadar çok özeniyorum ki
Gebelik haftası 26 hafta
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(5,411 puan)
Valla ozencek pek bişey yok ikisini de birebir yaşadım önemli olan senin sagligin ve bebeğinin sağlığı hiç bunları düşünme ..
-Reklam-
0 oy
(180 puan)
Merhaba. Ben normal doğum yaptım her doğum farklı. Benim doğumum kolay oldu. Hissetmedim bile. Önceden ne nişanım geldi ne de suyum. Sadece kasılmam vardı. Kasılma uygulaması var onu yükledim bana doğum yaklaştı acil servis çağırın veya sağlık kuruluşuna gidin dedi ama ben sancı bekliyordum böyle bağırmalı çığlık atmalı derecede olan bir ağrı  4 saat böyle sürdü sonra gece 1.30 da oyalanarak hastaneye gittik arabada suyum geldi telaşla acile giriş yaptık.eşim arabayı parkedene kadar doğum oldu. 4 ıkınmayla geldi. Şimdi ikinci olsa korkuyorum sezeryan olur ya da normal doğum zorlu geçer diye. 
0 oy
(384 puan)
Bence içinizde ukte kalmasın sağlığınız için ne gerekliyse o yapılsın illa olacak diye diretmeyin siz sezeryanla anne olsanizda annesiniz normal doğum yapsanizda annesiniz sezeryanda çektiğiniz acıyı onda da yasiyacaksiniz onda hissettiginizi onda da hissedeceksiniz çünkü siz annesiniz zaten en güzel duyguyu tadiyorsunuz bende şuan 15 haftalık hamileyim ne normalden korkup sezeryan olmak isteyenlerdenim ne de sezeryandan korkup normal isteyenlerdenim tamamen akışına bıraktım illa şu olacak bu olacak diye kendimi sartlandirip o olmadığı zamanda onun sıkıntısına girip kendime bebegime stres yapmak istemiyorum bu çocuk öyle de olsa doğacak böyle de olsa doğacak sonuçta ben her haliyle anne olucam bebeğimi kucağıma alıcam ister sezeryan olsun ister normal ben o aciyi zaten çekicem ne sezeryan olup da işte çok agriyo işte hiç anlamıyorsun diyenlere inanıyorum ne de normal doğurup çok kötüydü işte hicbir şey anlamadım diyenlere inanıyorum herşey akışında şuanda tamamen bebeğime kavuşma odakliyim ne şekilde olursa olsun yeterki sağlıkla ve hayırla doğsun yavrum sizde inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebisinizi:) bebeğiniz ve sizin sağlığınız için nasıl hayırlı olacaksa o şekilde olsun doğumunuz 

649,301 soru

3,420,682 cevap

4,252,325 yorum

183,510 üye

...