0 oy
438 göst.
Doğum kategorisinde (78 puan)

Arkadaşlar 2 tane doğum yaptım normal ucuncüye hamileyim ama sezaryen olur diye korkuyorum yaşayan var mı?

4 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap

Iki arkadasmda ilk dogumlari normaldi ikncileri mecburi sezeryan oldu

-Reklam-
0 oy
(375 puan)

Her gebelik birbirinden farklidir eger cocugun plesantasinda yaslanma kireclenme yada cocugun icerde kakasini yapmasi kalp atisinin zayiflamsi gibi durumlar olursa hemen sezeryan yapiliyor onun disinda yine normal yaoarsin iki tane yaptiysan cati darligi problemin.olmaz acilman cabuk.olur sonucta dogurmussun 

0 oy
(639 puan)

Ben ilkini normal olarak doğum yapmıştım ikinci ters olduğu için sezeryan oldum buda mecburen sezeryan 

(220 puan)
Peki hangisi daha zor sizce normal.mi sezeryan mi daha agrili
0 oy
(632 puan)

Canım ilk doğumum normaldi. Fakat bebeğimde omuz takılması problemi yaşadık. Şükürler olsun kalıcı bir hasar bırakmadı ama korkusu acısı bana yetti. Kilosu ve çatılarım uygun olmasına rağmen... Şimdi ikinci gebeliğim ve yine aynı riskim var küçük bir oranda olsa. Sezeryan için doktorumla görüştüğümde, ikinci doğumların daha kolay olduğunu belki de gerek kalmayabileceğini söyledi. Özel bir hastaneye gitmeme rağmen bu cevabı almak güzeldi. Kısacası risk varsa her türlü sezeryana alırlar. Ama ilk gebeliğiniz normal doğumla sonuçlandıysa zaten doktorlar aksini önermiyor gerekmedikçe. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

(78 puan)
Çok geçmiş olsun ben sebepsiz yere sezaryen yaptırıyor lar diye üzülüyorum ama nasipte ne varsa onu yaşıyor insan sağlıkla gelsinler inşaallah gerisi çok ta önemli değil.
(632 puan)
Amin canım aynen. Rabbim bize bağışlasın inşallah.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 511 göst.
0 oy
3 cevap 449 göst.

648,064 soru

3,416,074 cevap

4,246,521 yorum

183,173 üye

...