0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (558 puan)
kapalı
Bugün doktora gittim normalde 14+6 dayim ama doktor ultrasonda 15+6 dedi.cinsiyeti öğrenemedim  akabilirmisiniz dedim oda bacaklarini açmıyor dedi israr edince baktı biraz açmıyor ama kıza benziyor dedi. Bu şekilde birsey yaşayan varmi aranizda cinsiyet değiştimj yoksa ilk soylenen doğru ciktimj çok merak ediyor insan Gerçekten
Kapatılma nedeni: Cinsiyet konularını sohbet bölümünden sorabilirsiniz

8 Cevap

0 oy
(304 puan)
O zamn kizdir cnku haftan baya büyük pipili olsaydı saklanamazdi pipisini ,,,:)))))
-Reklam-
0 oy
(76 puan)
Canım benimki kızdı 12 haftalıkken ilk seferde görduk net şekilde kız olduğunu sonraki zamanlarda utanıp bacağını kapamaya başladı göstermedi daha da genelde kız çocuğu utanır göstermez diyolar o yüzden inatla göstermeyince doktorlar kız olma ihtimalini yüksek görüyor ama iki üç kişi tanıyorum bu şekilde kız denip yedi aylıkken erkek olduğunu öğrenen değişebilir kesin değildir net gormeden hazırlık yapma derim hayırlı olsun 
0 oy
(855 puan)
İki kızım var 17 de kesin kız olduklarını öğrendim. Şu. An üçüncü hamileligim 16+6 da kıza benzettim dedi ve inşallah ben yanilirim dedi doktor. 

Şu an 32+4 olduk ve hala bacaklarını açmıyor. Devlete gidiyorum fazla uğraşmıyorlar ama bı defasında mesai çıkışına kadar bekledim doktor on dakika muayene etti dedi üzgünüm bacaklarını açmıyor. 

En son 30+2 de başka doktora gittim dedim cinsiyeti bilmiyorum dedi bu haftalarda çok zor ama görürsem söylerim dedi. Sonra dedi görünmüyor  

Doğumu bekliyorum artık iki kızım var 
(855 puan)
Kızım Şubat'ta beş yaşına basacak diğeri üç buçuk ve bebeğim de Şubat'ta doğacak
(553 puan)
Allah analı babalı büyütsün, Allah gönlünüze göre versin inşallah
(44 puan)
Bende senin gibi canım 2 kızım var 17 haftalıkken gittim kız dedi kesin mi dedim büyük ihtimalle dedi devlete gidiyorum. Haftaya randevum var 21 haftalık olucam yine sorucam inşallah yanılmıştır ya bir oğlum olsun da çok istedim hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar tabi öncelik ama insan istiyor.
(44 puan)
Benim de 2 kızım var yine kız dendi inşallah yanılma olur
(855 puan)
İnşallah canım ya Rabbim iki meyveden de tattirir inşallah.
benimki  16+6 yüzde seksen beş kız. inşallah ben yanilirim dedi doktor . Ondan sonra da göstermedi. Şu an 32+4 um
0 oy
(3 puan)
Ben 20. Haftadayim benimde gözükmüyor ya çok hareketliydi yada oturup kapatıyordu ama erkek hareketli sanırım erkek dedi.
0 oy
(3 puan)
Ben 20. Haftadayım benimde gözükmüyor ya çok hareketliydi yada oturup kapatıyordu ama erkek hareketli sanırım erkek dedi.
0 oy
(3 puan)
Ben 20 haftalığım benimde gözükmüyor ya çok hareketliydi yada oturup kapatıyordu ama erkek hareketli sanırım erkek dedi.
0 oy
(198 puan)
Cnm benim 105 hafta cuma 12 haftalık olucak inşallah bugün gittim doktorum haftada gel cinsiyetine bakicaz dedi ben özel hastaneye gidiyorum
0 oy
(36 puan)
Bende de ilk öyle demişti kıza benziyor dedi kız oldu 

İlgili bir soru bulunamadı

651,925 soru

3,430,812 cevap

4,263,464 yorum

184,255 üye

...