0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
Merhabalar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar hepimize güzellikler getirmesini dilerim. Arkadaşlar ben 16 eylülde kürtaj oldum ve sonrası biraz dinlenmek istedim. Bu ay son adet tarihim 14 Aralık  bebek istediğimiz için yumurtlama gününü ve öncesini değerlendirdik. ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandığı için tam olarak bilemiyorum kasık bölgemde ağrılar sancılar ve halsizlik var. Adetime 9 gün kaldı. Burdan edindiğim bilgiler ışığında kan pıhtılaşması düşüğe neden oluyormuş bende de aynı sorun olabilir mi diye düşündüm ve haftaya salı gününe randevu aldım. Hamile isem salı gününe kadar bana herhangi bir sorun çıkarır mı endişelendim bir an. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gebelik haftası Şüpheli

1 cevap

0 oy
(333 puan)
O arada hemen bişey olmaz ki bunu kendi kendinize degilde doktor degerlendirmesiyle olmasi lazim doktorunuz eger hamile kalirsaniz böyle bir sorununuz olduğuna kanaat gelirse başlatır zaten insallah vardir hakkınızda hayırlısı olsun 
(72 puan)
Evet umarım yoktur kürtajdan sonra yaptırmadığıma pişman oldum biraz önce burada bir postta gebeliği öğrenir öğrenmez hemen yaptırın bebeğin kalp atışını etkiliyor gibi bir yorum okudum ilk gebeliğimde de kalp atışı oluşmadı kendi kendime acaba dedim. Tecrübeli sizlere sormak istedim umarım herşey yolundadır. Cevabınız için teşekkür ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
0 oy
7 cevap 571 göst.
0 oy
3 cevap 208 göst.

653,047 soru

3,435,468 cevap

4,268,797 yorum

184,564 üye

...