0 oy
99 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (111 puan)
Kizlar 7 haftalık hamileyim 

Dün kontrolüm vardı aşırı kusma bulantı var 

Hiçbir şey yiyip icemiyorun sürekli kusuyorum yataktan kalkamıyorum. Kusmaktan halim gücüm kalmıyor. Doktora söyledim prilam gibi herhangi bir şey yazamaz mısınız diye . Yok yazamam dedi. Ne yapacağım bir fikri olan var mı ?

6 Cevap

0 oy
(1,254 puan)
Banada doktorum yazmadı tavsiye etmiyorum hastalarıma dedi. Bulantıya bir çare bulamadım bende kus kus ölüyorum ne zaman geçeceği hakkında da bir fikrim yok. Allah yardımcımız olsun.
(111 puan)
İlk gebeligimde doktor prilam yazmıştı. Çok iyi geliyordu.
Şimdi söyledim doktora güldü yapabileceğim bir şey yok dedi
-Reklam-
0 oy
(1,599 puan)
Sağlık ocağı yazıyor prilam ya onsuz geçmiyor maalesef ya çok zor bı dönem ama sabır 
(111 puan)
Doktora sordum yazamam dedi. Bende gidip sağlık ocağına yazdirmadm o yüzden
(1,599 puan)
Ben kaç kere yazdırdım canım zararlı olsa o kadar hamileye yazarlarmi
(111 puan)
Önceki gebeligimde bende kullandım doğuma kadar
0 oy
(10 puan)
Prilam değilde prifemyn özelden doktorum yazmıştı 2 gebelikte bumu kullandım sağlık ocağına yazdırık sıgaırta bır kısmını karşılıyor ama özel ilaç
0 oy
(14 puan)
Benim 3. Gebeligim 13 haftaligim 5 . Haftadan beri prilam ve onzyd kullaniyorum onzyd kullandigim zaman gerek kalmiyir prilama onzyd 8 mg her sabah yataktan kalkmadan hemen iciyorum cok ise yariyor 2 .gebeliğiminde de sonuna kadar  kullandim,  zaten doktorlarim onermisti bana hocbir sikinti olmadi doktorlarimda onerdi icmeslisin bence  yoksa hiç  basa  cikilmiyor 
(111 puan)
Bende başa cikamiyorum. Doktora söyledim ilaç yazamam dedi güldü
0 oy
(99 puan)
Benimde öyleydi ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben çareyi oruç tutmakta buldum gerçekten aç kalınca midem rahat oldu bende rahatladım bedenimde. Herhangi bi sıkıntın yoksa gebeliğinde oruç tut derim hem bebek de rahme daha sıkı tutunuyor anne aç kaldığında. Bebeğimin gelişimi bile güzelleşti oruç tutmaya başladığımda.

"Anne aç kaldığı müddetçe, kanında besin ve oksijen yetersizliği meydana gelir. Bu durumda cenin yeterli besin ve oksijen sağlayabilmek için aktif bir şekilde hareket etmek zorunda kalır. Bu hareketlilik ceninin kan dolaşımını hızlandırır. Bu şekilde bebeğin vücudunda çoğalan kan yeterli miktarda besin ve oksijen taşıyarak bebeğin organlarına ve sistemlerine dayanıklılık ve kuvvet kazandırır. Bir başka deyişle, bebeğin aktif hareketleri onun fiziksel olarak sağlıklı gelişmesine sebep olur. Böylece annenin açlığı bebeğe sıhhat kazandırır. Bununla birlikte annenin yapacağı herhangi bir hareketli iş, spor veya nefes kontrollü egzersizler de bebek üzerinde aynen açlık gibi tesir eder."

Düzenli olarak tedavilerini uyguladığımız bi doktor olan Aidin Salih in kitabından alıntıdır. 
0 oy
(491 puan)
Canim bir kaç damla limon damlat ağzına yemeğini ye birşeyde yiyemiyoruz ya ondan kisuyoruz  ben öyle baş acikiyorum
(111 puan)
Denedim maalesef,
(491 puan)
Canim Allah yar yardimcimiz olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 145 göst.
0 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 110 göst.

649,434 soru

3,421,272 cevap

4,252,944 yorum

183,547 üye

...