0 oy
66 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (87 puan)
kapalı
Hamımlar 8 haftalık oluyorum yarın. 6+3 te kalp atısını duydum kalp atısını duyduğumdan beri bulantım ve göğüs hassiyetim geçti diyebilirim bazen göşüslerim şiş bazen bomboş elleyince uclaru falan acıyor. Daha önce bebeğimin malbi durmuştu 6+4 te bu yüzden sanırım biraz fazla evhamlı olabilirimde. Arada kasıklarımda da pıt pıt ses hissediyorum muhtemelen rahim genişliyor diyorum çok sık acıkıyorum ve nefes nefese kalıyorum hemen bunlar olunca bişey olmamıştır diyorum. Ama bazen de işte içim içimi yiyor bulantı neden gitti neden göğüslerim ilk zamanki gibi ağrımıyor diyorum. Ve baş ağrımda var kusura bakmayın biraz dağınık anlattım ama beni anlayanlar mutlaka vardır teşekkür ederim:) 
Gebelik haftası 7+6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(13 puan)
Heyecanını anlıyoruz  herkeste bulantı olacak diye bişey yok ama olması da normal tabi baş ağrısı da aynı şekilde göğüs hassasiyeti de gebelikte bunlar normal durumlar psikolojik etkileri de var tabi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende içini ferah tut 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

655,042 soru

3,442,898 cevap

4,277,072 yorum

185,077 üye

...