0 oy
179 göst.
Doğum kategorisinde (125 puan)
kapalı
Kızlar 33 haftalık doğum yaptim 3 hafta kuvezde kaldi bebeğim taburcu olduk fakat kuvezdeki hemsirelerin yedirdigi kadar mama yediremiyorum surekli yarım bırakıyor uyuyor uyandiriyorum yemiyor moralim çok bozuk iki gunde 20 gr vermiş dr daha çok beslemelisin diyor deliricem birde 4-5 defa kaka yapıyor hastami oldu olcakmi diye korkmaktan kafayi yicem artık
Kapatılma nedeni: Bu kısım gebelere aittir  Sol üst köşeden bebek bakımı kısmında soru sorabilirsiniz.

2 Cevap

+2 oy
(180 puan)
Kaka yapması beslendiğini gösterir. Hastanede ki mamanın ve biberonunun aynısını kullanmalısınız bir de hemşireler hangi saatlerde besliyorlardı. Bebeğinizin alıştığı bir durum olabilir.
(125 puan)
Ayni mamayi verdi dr saatleride ayni besliyorum biberonda aynısı ama yok
(180 puan)
Mutlaka alıştığı bir durum vardır. Geceleri eşim gezdirerek mamasını yediyormuş. Bende gündüzleri oturduğum yerde besliyordum. 1 hafta sonra bebek ağlamaya başladı. Eşimde yiyor bende yemiyordu. Sonra dikkat ettim gezerken yiyor ve öyle uyuyordu. İstersen gezdirerek beslenmeyi bir dene. Koluna yatır hafif yürürken bir yanda da besle.
(125 puan)
Denedim herşeyi ki zaten hemsireler kablolar bağlı olduğu için gezdirmek gibi bişey olamıyor hemsireler nasıl yapiyosa bende yapıyorum benmi beceremiyorum anlamadim çok üzgünüm
(180 puan)
Canım ben seni anlıyorum. Yardımcı olmak istiyorum. Artık mamayı beğenmiyor olabilir mi? Ya da perdeleri çekip loş bir ortamda mı beslesen. İlla ki bir sebebi vardır. Sağlık ocağında ki ebeyle de görüşebilirsin.
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Erken doğum olmuş.kac kilo doğdu 
(125 puan)
1995 doğdu

653,710 soru

3,437,855 cevap

4,271,242 yorum

184,717 üye

...