0 oy
230 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)
5 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim ilk gebeliğim olucak inşallah birde üstüne hastalandım boğazım şişti burun akıntısı falan var şimdilik ilaç kullanmadan nasıl atlatabilirim yardımcı olabilen varmı acaba ? Birde bebeğe bi sıkıntısı olurmu hastalığın ? 
Gebelik haftası 5

5 Cevap

0 oy
(559 puan)
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alın..  Bende 19+6 haftalığım.. Ortalıktaki salgına yakalandım.. Ihlamur kaynatıp içiyorum günde 2 fincan en fazla.. Zencefil bal limon karıştırıp içiyorum.. Kendini çok kötü hissedersen vitamin serum ve parol taktırabilirsin canım.. Pekmez iç.. Ilık su iç bol bol.. Terlet kendini.. İnşaallah çabuk geçer.. 
-Reklam-
0 oy
(25 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun deniycem mutlaka ☺️
0 oy
(2,270 puan)
Hayırlı olsun. Boğaz ağrına bana elma çok iyi gelir kaynatıp için ara ara da yiyin balgam vs varsa söker atar doktorunuz size en fazla parol verebilir çok gerek duymadıkça antibiyotik vermiyorlar doğuma 1 hafta kala kanıma enfeksiyon karışacak kadar hasta olmuştum nefes bile alamıyorum parol harici ilaç vermediler çok şükür beneğime de geçmedi elma ile atlatım hastalığı 
(25 puan)
Teşekkür ederim inanın saat 2.30 ben hala uyuyamadım boğazım yüzünden burnumda tıkandı inşallah çabucak atlatırım sağolun
0 oy
(1,772 puan)
Geçmiş olsun canım. Merak etme bebege bir zarari olmaz hastaligin. Ada cayi ile Gargara çok iyi geliyor boğaz aĝrısına. Birde bol su iç hastaligi çabuk ararsın. 
0 oy
Allahın izni ile bebeğe bir sıkıntı yaratmaz canım. O korunaklı bir yerde. Genetik ve kalıtsal olmadığı sürece grip filan bebeğe pek etki etmez. Ben covid olmuştum 15. Haftamda öyle geldi geçti. Bol bol su tüket ki idrar ile mikrobu atasın. Bol bol da C vitamini tüket. Bu ikisi gerçekten çok iyi geliyor. Boğaz ağrısına bire bire C vitamini. Sıcak şeyler tüket boğazını hafifletir. Burun akıntısı içinde banyo yapabilirsin, banyo yapmak sunizlerini açar burnunu boşaltman sağlar. Banyodan sonra hınkırıp daha kolay temizleyebilirsin. Bir de ev doğalgazlı ise peteğin üstüne bir bardak su koy ki odanın için kurumasın ya da oda nemlendirici alabilirsin. Kış aylarında faydalı bir şey. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,731 soru

3,430,097 cevap

4,262,730 yorum

184,206 üye

...