0 oy
97 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (37 puan)
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 2 haftadır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Kaç tane doktora gittim kaç defa kültür testi yapıldı. İlk önce Klebsiella bakterisi üredi. Suprax400 verdiler. İki gün sonra ağrılarım şiddetlendi. Desefin iğne verdiler. O da bir gün düzeltti durumumu. İkinci kültür testinde enterobacter cloacae çıktı. 

İshal,mide bulantısı eklendi ağrılarıma acillik oldum. Kadın doğum doktorum hastaneye yatırdı. Şimdi damardan meronem veriliyor. Yine ilk iki gün iyiydim ama şimdi yine başladı ağrılarım. Benim gibi dirençli bakteri nedeni ile idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Moralim çok bozuk çünkü sanki.hic geçmeyecek. Bebeğim de bu hafta kilo almamış enfeksiyon nedeni ile daha çok küçük. Ne yapacağımı şaşırdım.
Gebelik haftası 30+6

1 cevap

0 oy
(425 puan)
Benim de sürekli enfeksiyon şeker 29 . Haftamda iyice azittilar bend e yattım hastanede .desefin bana alerji yaptı az kalsın ölecektim . 3 gün hastanede yattım ama serumlarim sade şuydu doktor dirincin çok düşük antibiyotik kaldırmıyor dedi. Ben şuan 33 haftamdayim evdeyim bol bol su içiyorum kızımın pipetli suluguyla yatıp kalkiyorm bı boynuma takmadigim kaldı . Suyla son haftalarimi atlatırım 

İnşaallah .
(37 puan)
Size de geçmiş olsun. Hala enfeksiyonunu devam ediyor mu? Benim ağrılarım antibiyotige rağmen geçmiyor. Sizin bakterinizin ismi neydi?
(425 puan)
Valla canım bana idrar tahlili yapıldı iki kez şehir Hastanesi'nde hiç bakterimi sormadım onlarda açıklama yapmadı. Ağrılarım geçti cok şükür ben evde antibiyotigi hap olarak 5 gün devam ettim . Ve bel ağrım sancılarım geçti ama o ağır enfeksiyonum varken ölüp ölüp dirildim ne doğum o kadar zor ne en ağri . Sıfır uykuyla ben 10 gün gibi zor bir süreç atlattım şuan uyku uyuya biliyorum 33 haftalık ikizlere hamileyim karnım iki karpuz büyüklüğünde düşün karnım taş gibiydi karnımın ağrısından baygınlık geçiriyordum .şuan suyla geziyorm evin içinde .daha kontrole gitmedim en son 9 gün önce gittim hastaneye tahlil yaptırmadım çünkü tekrar antibiyotik almak istemiyorum.
(425 puan)
Ağrılarım da hala var asla eskisi gibi iyi hissetmiyorum tabiki ama en azından hastanelik olacak kadar da kötü değilim . Mecbur çekiyorum gittiği yere kadar . Size tavsiyem limonlu su için bir arkadasim bana limonlu su iç enfeksiyona iyi geliyor dedi tabi yine doktorunuza danışın . Birde ben ekşi ayran içiyorum ekşi ayran karnımın hafiflemesini sağlıyor sanki .
(37 puan)
Anladım. İnşallah benim de biraz hafifler ve geçer. Psikolojik olarak çok yoruldum. İştahım da çok yok. Bol su içiyorum ama işte bakteri çok dirençliymis beni mahvediyor.
(425 puan)
Benim de iştahım tamamen kesildi hiç açlık hissetmiyorum önceden baya iştahım güzeldi . Üzme kendini dicem de ama insan resmen hem ruhen hem bedenen çöküyor . Moral olur mu bilmem ama en azından cektiklerimizden sonra küçük mucizelerimizi bize verecekler sanırım onlar için değer :) ben biraz daha iyiyim sende illaki iyi olursun yemeğini aç olmasan da ye ben öyle yapıyorum.
(37 puan)
Senin işin daha zormuş tabii ikiz olunca. Bugün bütün gün ağladım, çok yoruldum. Daha once hic başıma böyle bir enfeksiyon gelmemişti. İnşallah Allah çok büyük sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza. Ben çekerim acıyı bebeğim iyi olsun yeter. İşte bu hafta kilo alamayınca da o çöktüm resmen kendimi suçladim.
(425 puan)
Senin ne suçun var bende şeker var diye yiyemiyorum. İştah da yok herseyde kısıtlı . Benim bebeklerim 1 hafta önde gidiyordu doktor maşallah çok güzel ilerliyoruz diyordu ama stop enfeksiyondan sonra ne ben nede bebeklerim kilo almadi . Sağlıklı dogsnlar.kiloyu sonrada alırlar .  Bedenen iyi hissetmeye başlayınca pisikolojinde düzelir merak etme rabbim büyük
(37 puan)
İnşallah dediğin gibi olur. Çok sağol moral oldun bana. Allah inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
(425 puan)
Amin canım iyi hissettigin zaman bana yaz merak ediyorum seni insallahta daha iyi olursn. Rabbim acil şifalar versin
(37 puan)
Merhaba, ben dün hastaneden çıktım. Testlere göre enfeksiyon yok ama hala sağ kasık ağrım var biraz. Çıkmadan da grip kaptım hastanede. Şimdi bir de onunla ugrasiyorum. Sanırım bağışıklık iyice zayıflıyor sonlara doğru. Umarım sen de iyisindir. Sabredecegiz artık son haftalara yaklaşıyoruz.
(425 puan)
Bende cuma günü hastaneye gittim enfeksiyonum tekrar yüksek çıktı tek kullanımlık toz verdi doktor kullandım iki gündür ishalim Vel hasıl bana rahatlık yok ama yinede çok şükür bebeklerim sağlıklı ben de çekecem mecbur bugün 34 haftalık olduk çok mutluyum o yüzden . Birde gribal enfeksiyonu bende hastaneden ciktigim gün kaptım çok ilginç bir şekilde eşimle per perişan olduk demekki hastanelerden kaynaklanıyor sizde böyle söyleyince artk oyle düşünüyorum
(37 puan)
Çok geçmiş olsun. Sizin artık az kalmıştır ikizler sanırım biraz erken geliyor. Benim bugün gripte 4. günüm burnum tıkalı baya kötüyüm. Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah bizlere.
(425 puan)
Ayy burun tıkanıklığı çok zor . Parol içiyor musun .rabbim yardımcın olsun valla atlatırsın inşallah ya gribinde uzun sürmez inşallah ama uzun sürmüş baya üçüncü gün iyi olmaya başlaman lazımdı . Bende de ishal geçmez gibi görünüyor . Hastaneye gidiyorum hastanelik oluyorum .
(37 puan)
Evet bugün içtim parol. Genelde benim bir hafta sürüyor grip. İnşallah geçer gider. Uyuyamıyorum geceleri. Corona testi yaptilar negatif çıktı. Ben antibiyotiklerden ishal olmustum patates soda iyi gelmişti. Bir de bol su.
(425 puan)
E bende antobiyotikten ishal oldum zaten .dünden beri soda içiyorum muz falan enfeksiyon olunca vücutta uyutmaz ben 10 gün uyumadım ne gece ne gündüz . .hastaneden bulaşmıştır tesadüf mü bende yatarken çıktığım gün bulaştı eşime de hamile değil ona da bulaştı
(37 puan)
Valla Allah sabir versin bize ne diyeyim.
(425 puan)
Amin canım . İnşallah iyi olursun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
0 oy
7 cevap 462 göst.
0 oy
9 cevap 553 göst.
1 Ocak 2019 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Şefika (861 puan) sordu

651,926 soru

3,430,814 cevap

4,263,467 yorum

184,255 üye

...