0 oy
175 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (24 puan)
kapalı

Merhaba hanımlar hayır'lı günleriniz olsun hepinizin bır kaç gün önce hastane cıkıs yaptırdın bebeğim için cinsiyeti kız ama esım fener Bahçeli olduğu için fener olsun dedi bizimde 3 kızımız vardı  bende 4 üncü kıza hamileydım ve gönlü olsun dıye aldım ismini de esım İkra ıstedı ama ben hep hayalimdeki ısmı koymak isteğince esımde onay verdı her neyse uzun lafın kısası dua nur koydum sıparıs verdım ve gurupta annem ve bır kardeşim ve 2 ablam var paylaştım ve bende 1 sene büyük olan ablam bu ne iğrenç ısım kusasim geldı dedi anne m masallah dedı öbür ablam kardeşim hayırlı olsun falan dedi bende ablama dedım senın zinyetin bozuk oda benı engele atmıs ve yenı birşey degıl pek kıskanır yanı alışığım ama söz konusu evlâdım olunca malesef yutamadım  sızce haklı miyim ve sızce ısım ve hastane cıkıs güzel mi sız sormadan ben fiyatını diyım 840 tl 

Sıparıs verdi ğim sıte  CANHEDİYEDUNYASİİ

image

image

Gebelik haftası 28+2
Kapatılma nedeni: Sohbet bölümünü kullanınız.

4 Cevap

+1 oy
(6,101 puan)
Nerden tutsan elinde kalan bir durum. Hastane çıkışı gerçekten çok kötü, dünyaya gelmiş bir meleğe ergen fanatikler gibi Fenerbahçeli hastane çıkışı ne. Ben de Fenerbahçeliyim ama Allah'a lafım büyük gelmesin şöyle bir hastane çıkışı için canımın söz konusu olması lazım. Bu çok aykırı bir tarz. Futbolcular emin olun böyle bir hastane çıkışı giydirmez :)) 

Ablanızın çıkışı çok yüksek, abla kardeş ilişkisi mi düşman mı belli değil. Kardeşsiniz yahu iğrenç ne demek, kusmak ne, engellemek falan ne. Aranızdaki kardeşlik bağı ya hiç oluşmamış ya da çoktan kopmuş. 

Son olarak, tarz sizin üslup kardeşlik de sizin, ama fiyatı da pahalı takımın. 
(475 puan)
Hem yavruagzi hanım müslüman doğan biri neden ateist olmak istesin ki ,sizde farkındasınız ki annesi duanur ismini koymakla zaten kızını doğuştan Müslümanlığa yani dinimize bağlı olmasını sağlıyor bence yani bu benim görüşüm:)
(6,101 puan)
Hiç bilemezsiniz, iddialı olmayın Allah insanı iddiiasindan vurur :) Bebenize Devrim koyarsınız o gider ülkü ocakları başkanı olur ahahah :) Şaka bir yana ufacık bebekleri sınıflamak etiketlemek hiç doğru değil bence. Ben Kerem koydum, anlamı mis gibi her devrin ismi, hiçbir yere çekilmez.
Not: İmam amcamın oğlu ateist ismi Muhammed Emin :/
(475 puan)
her çocuğun geleceği iyi bir anne ve babanın onlara öğreteceği yönlendireceği bir şekilde gerçekleşiyor .örneğin bir çocuk argo kelimeler i olan ortamda ve bir çocuğun ailesi namaz niyazina bağlı kuran okutulan bir ortamda olması arasindaki fark gibi .yani bı çocuk yönlendirmmeden doğuştan ben atesit ,futbolcu , ülkücü olma olasılığı sıfır;)
(6,101 puan)
Siz yine de böyle iddialı olmayın başınıza gelmeden :)
(24 puan)
Teşekür ederim çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
güzel canim neyi varmış sağlıkla kullanın inş 
(24 puan)
Teşekür ederim çok Allah razı olsun
0 oy
Hahaha çok tatlı *_* kime ne ya sen beğendiysen hayırlı olsun deyip gecsinler sağlıkla kullansın insAllah♥️
(24 puan)
Bende zaten beklediğim o ama malesef çok agır konuştu ve baya zoruma gıtı annem bana dıyo birşey olmaz sanki o dıyo dıye iğrenç mi oldu bende herşeye susamam anne dedim
0 oy
(475 puan)
Çok güzel ismi maşallah 
(24 puan)
Teşekür ederim sagolun

648,294 soru

3,417,159 cevap

4,247,898 yorum

183,259 üye

...