0 oy
91 göst.
Doğum kategorisinde (24 puan)
Kızlar  merhaba   şuanda bebek için uğraşıyoruz 1 kürtajım  1 de kimyasalım var kürtaj pıhtılaşmadan kaynaklı çıktı genetik test verdim hüma ve kızılay  Erciyes bu hastanelerin doktorlarindan hiç memnun kalmadım gerçekten bilgili ve ilgili  dpktor arayisindayim  var mı öneriniz yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim 

3 Cevap

0 oy
(13 puan)
Ben system Hastanesi'nde Mustafa Ertürk hocama gidiyorum çok memnunum 
(24 puan)
Teşekkür ederim  kürtajdan sonra çok gözüm korktu doktorun ihmali yüzünden  iyi bir seçim yapmam gerekiyor
(13 puan)
Çok bilgili bir doktor gerçekten ben de arkadaşımın tavsiyesiyle gittim cok memnun kaldim
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Merhaba şuan da benim kendi doktorum var memorial Ülkü Aksoy ama haricinde dunyam da Aynur Simur diye bir doktor var o da dalında iyi bildiğim kadarıyla..
(24 puan)
Aynur simuru duydum biraz sert  mizahı dediler sadece ama önemli olan bilgisi tabiki araştırıcam teşekkür ederim
0 oy
(47 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba daha önce 4 düşüğün oldu. Çok fazla doktora gittim. Şuan Zeki Yılmaz'a gidiyorum. Şimdiye kadar gitmediğime çok çok pişmanım bence kesinlikle gidin memnun kalacaksınız. 
(27 puan)
Benim arkadaşım da zeki beye gitti ikizleri oldu gerçekten alanında iyi doktormus
(47 puan)
Evet bende şuan ikizlere gebeyim. Herkese tavsiye ediyorum. Alanın da gerçekten mükemmel doktor.
(24 puan)
Çokk duydum   evet zeki yılmazı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirdim onu mu değerlendirsem  diğer özel hastanelerde diye düşündüm açıkçası   birde genetik testlerimi   falan yaptirdim duyduğum kadarıyla zeki yılmaz hiçbir testi kabul etmeyip bütün herseyi en baştan yapmak istiyormuş külfetli olur sanırım birazda ..
(47 puan)
Benim de testler vardı. Tekrar istemedi. Gitmeden ne olacağını ne isteyeceğini yapacağını bilemezsiniz bence. Sizin tercihiniz ama vakit kaybetmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun ben geç tanıdım Zeki beyi. Şimdiye kadar tavsiye edeceğim tek doktor diyebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun

648,829 soru

3,419,030 cevap

4,250,028 yorum

183,397 üye

...