0 oy
382 göst.
5 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan) sordu
Kızlar hamilelik haftam 27+4. hamilelik dönemimde yatmıyordum ama bu gece fark etmeden uykumda yüz üstü yatmışım istemsizce ve karnımda bir sıkışma fark edip hmn pozisyon değiştirdim ama gece ne kdr yüz üstü yatmışım bilmiyorum yaşayan var mı ? Bebeğe bir zararı olmuş mudur acaba? 
Gebelik haftası 27+4

2 Cevap

0 oy
5 Aralık 2023 (492 puan) cevapladı
Bende o haftalarda sizin gibi yüzüstü yatmistim ama bir sıkıntısı yok. Zaten uzun süre boyunca öyle duramiyorsunuz. Sıkıştırma olmuş ya o 1 saat sonra olacak değil. Yüzüstü yatmissinizdir 5 dakka sonra sıkışma hissetmissinizdir. Ama 5 dakka size çok uzun gelir. 2 aylık oğlum var. Bir sıkınti yok yani rahat olabilirsin. 
5 Aralık 2023 (16 puan) yorumladı
Ayy çok teşekkürler içim rahatladı şuan :) Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım :)
-Reklam-
0 oy
5 Aralık 2023 (5,422 puan) cevapladı
Kız ben hemen yan yatsam karnımın altında yastık olsa bilse o karnımdaki huzursuzluk oluyor korkma inşallah bişey olmaz bebeğinin harketlerini takip et haftamız erken olduğu için vücudumuz daha o şekil yatmayı istiyo musadede ediyo ama bende çok dikkat ediyorum bnmde 27+2
7 Aralık 2023 (16 puan) yorumladı
Ayy evet canım ya Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :))

1,489,287 soru

24,341,931 cevap

346,086 kullanıcı

...