0 oy
31 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Merhabalar son bir haftadır özellikle gobek bölgemde ve eklem yerlerimde kaşınmalar oluyor.. gece yatarken başlayıp sabah ilk uyandığımda daha da fazla oluyor.. doktorum safra asidin yüksek olabilir dedi ve sınırda çıktı.. safrax diye bir ilaca başladım ama içimde şüphe var erken doğum ya da Allah korusun ölü doğumla sonuçlana biliyormuş.. ikinci hamileligim ve ben ilkinde bunu yaşamamıştım  böyle bir durum yaşayan var mı nelere dikkat etmeliyim? Teşekkür ederim..

1 cevap

0 oy
(50 puan)
Öncelikle geçmiş olsun bende safra kesesi taşı var hamilelikten önce safrax ilacı kullandım üç ay ama hamile kaldıktan sonra doktorum da eczacımca ilacı bırakmamı söyledi çünkü ilacın içeriğini de okursanız gebelikte içmemek gerekiyormuş bebeğin gelişimi için uygun değilmiş tabii ki doktorunuz bu ilacı verdiyse bir bildiği vardır ama yine de araştırın başka doktora danışın
(3 puan)
Asit yukselmesin diye verdi ama bende korkuyorum yemek içmek fark ediyor mu acaba ? Kadın Doğum doktorum çok korkuttu beni yükselirse anne karnında olum v.s olur diye bugün başlayacaktim şimdi şüphe ettim çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.. doğum da sorun olur olur mu acaba ?
(50 puan)
Hiç bilmiyorum dediğim gibi bu ilacı ben gebelikten önce safra taşı için içmiştim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,725 soru

3,441,719 cevap

4,275,720 yorum

184,975 üye

...