0 oy
651 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)

Merhaba, son adet tarihim 06.01.2019 ancak normal adet döngümden oldukça değişik bir adet yaşadım 3 gün süren yopun sancılı ve koyu renk kanamalı bir adetti sonra bitti 2 gün sonra açık pembe renk şeklinde bir kanama daha oldu 1 gün sürdü. Ve o günden beri vücudumda kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti vardı dayanılabilir seğirdeydi süphelenip gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 2 gün sonra doktorda kan verdigimde 1.80 bhcg çıktı. Sonuç negatifti ancak daha vakit çok ve yaklaşık son 1 haftadır özellikle göğüs agrılarıma dayanamıyorum. Ateş basmaları akıntı ve de bazem arada gelen miğde bulanmalarım oluyor. Adetime daha 7 gün var acaba hamilemiyim. Bazen yemek kokusundan tiksinme. Aşırı halsizlik ve yorgunluk var birde üstüne grip oldum acaba gripten mi kaynaklıdır hamilemiyimdir. 

5 Cevap

0 oy
(1,288 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Cnm kan testi yapalin ne kadar oldu hamile ola bilirsin benimde senin gibi olmuştum kizimda 1.20 çıkmıştı üç beş gün sonra tekrar yaptım pazitif çıkmıştı bence kan testini tekrarla yükselme olmusa en iyi öle anlarsın

(1,288 puan)
İşte benim üç dört gün geçti yaptım 14.51cikti ilk negatifti sonra pozitif bişey kayp etmesin tekrarla
(12 puan)
İnşallah benimde öyle olur
(1,288 puan)
İsh cnm ama belirtilerim seninle Aynidi ve çok erken belirtilerim başlamıştı bence git bı kan ver merakını gider ish mutluluk olur sonu kaçıncı gebeligin
(12 puan)
Umarım eğer varsa ilk gebeliğim olucak. 1.5 senelik evliyim yaklaşık 6 aydır deniyoruz bakalım bu ay yüzümüze güler belkide.
(1,288 puan)
İsh cnm varsa haber et inan çok mutlu olurum rabbim cümlemize nasip etsin ish hamilesindir
-Reklam-
0 oy
(79 puan)

Inwallah oylesin amma bir 10 gun bekle  olmazsan hamilesin dir 

(12 puan)
Umarım 6 aydır uğraşıyoruz açıkçası çok istiyoruz. Ancak 6 aydır negatif sonuçlar hayal kırıklıgına ugratıyor bu nedenle erken test yaomak istemiyorum. Umarım benimledir. Bu ay bu kadar değişiklik umarım bebegim içindir
(1,288 puan)
Cnm hiç bekleme bı kan daha yap yükselme varsa hiç yoktan ona göre hareket edersin
0 oy
(269 puan)

Canım ilk haftalarda dedgin kadar asiri belirtiler olmaz psikolojikte olabilir  sen belirtirtilere çok takılma kafanada takma adetin bir ikiigün gecikince kan ver tekrar

(12 puan)
Birazda o nedenle bekliyorum olurda negatif görmektense adet olmazda gecikme olursa yaparım diye düşünüyorum. Ama işte insan kuruyor o nedenle burayada yazmak istedim.
0 oy
(13 puan)

Canım bende 07.01.2019 da gördüm en son senin gibi üç gün kanamam oldu sadece ikinci gün sandım ve kanamam çöktü 4 ve 5. Gun çamur gibi leke geldi aradan bir hafta sonra kasiklarimda batma bel agrisi çektim. Üşüttüm sandım dikkate almadım ağrıya dayanamayınca kadın doğuma gittim kanda 5.44 çıktı beta hcg iki gün sonra 36 oldu yükseldi çok şükür. Inş sende de vardır bende adetine 8 gün kala öğrendim hamile olduğumu.

(12 puan)
Devamlı takipte olduğum doktorumu aradım şehir dışında olduğum için oda adetime bikaç gün olduğu için geçmesini beklememizi gecikirse hemen gitmem gerektigini ancak şuan sanki öyleymiş gibi her ihtimale karşı dikkatli olmamı söyledi bu hafta bat'ım geliyor gününden sonra duruma göre doktora gideceğim direk tahlil için. Umarım sizin gibidir benimde hergün dua ediyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum.
0 oy
(33 puan)

Son durum nedir acaba? 

(12 puan)
Devamlı takipte olduğum doktorumu aradım şehir dışında olduğum için oda adetime bikaç gün olduğu için geçmesini beklememizi gecikirse hemen gitmem gerektigini ancak şuan sanki öyleymiş gibi her ihtimale karşı dikkatli olmamı söyledi bu hafta bat'ım geliyor gününden sonra duruma göre doktora gideceğim direk tahlil için.Sabırsızlıkla bekliyorum.
(33 puan)
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız  :))

İlgili sorular

647,746 soru

3,415,017 cevap

4,245,467 yorum

183,083 üye

...