0 oy
98 göst.
Doğum kategorisinde (154 puan)
Merhabalar. 2 gün sonra doğumum olacak. İlk gebeliğim. Heyecanım yok diyordum ama sanırım heyecanımı bu şekilde atıyorum bilmiyorum. Durduk yere ağlama krizleri geliyor ve ortada sebep yokken. Bu normal mi :) 3 gündür böyleyim. 

3 Cevap

0 oy
(5,689 puan)

Ortada  sebep yok olurmu  nurtopu gibi koskoca bir sebep var :) hayatin tepetaklak olacak omrunun en az 4 senesi yok. Bitkisel hayatta gib nefes alip vermece heleki ilk bir sene:)) haliyle vucut haline agliyor;))) Saka biyana hormonlar cosuyordur normal yani:)

(507 puan)
Ayyy  gerçekten öyle mı oluyo ya şuna bende korktum :))
(5,689 puan)
Kortutmak istemem her bebek ayni degil sonucta ama ilk 6 ay farz zaten toprak ustindeki ölüden farkı olmuyor insanin. 1 yastan sonra cck yuruyunce de  zaten ayni esyayi kirk kez toplama olayi. Sabahtan beri 4 kere ev supurdum mesela bi kek kirintilari dokmus bi posta bardak kirdi bi posta ekmek pisetini tum evde gezindirmis . En son siviyag döus yagdanligi alip. Haliyi kac kez sabunladim yagdan arindirdim en son  makinaya attim . Birazdan koltuk yikamaci gelecek uc gun once cikolatali sut doktu sildim sildim kac kat lekesi gecti ama kokuyor sungerine inmis heralde:) 2 yastan sonra da aglama zirlama ota boka kendi kendini yeere atip inat etme olayi. 3 yasta her halti kendi yapmak istemesi döke saca.4 yastan sonra insana donusuyor kizim 4 yastn sonra insan olmustu.suan ikinci cocuk buyutuyorum malesefki kaza kursunu. Yoksa akli olan ayni eziyetleri cekmemek icin ikinci cocugu yapmaz. 18 aylik ettim guc bela akil sagligim gitti gidiyor ama az kaldi diye şafak sayiyorum. 48 aylik ettimmi az biraz insansi yasantima dönerim diye umut ediyorum
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
Normal hormonlar deyisiyo hele doğum yaklasdiğinda dahada 
0 oy
(28 puan)
Benimde 2 gün var bende de öfke var sebepsiz 
(154 puan)
Bendede evet

İlgili sorular

651,237 soru

3,428,219 cevap

4,260,736 yorum

184,071 üye

...