0 oy
120 göst.
Doğum kategorisinde (71 puan)
kapalı
Kızlar oğlum olacak , kayınbabamı çok seviyorum bana karşı çok iyi ve ilgili . İsmini yekta olarak düşündük eşimle. Ama  çevrem de kayınbabanın ismini koy . Onu yüceltirsin çok sevinir diyorlar. Kayımbabamın ismi de çetin. Sizce ne yapmayalım . Bende koymayı çok istiyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum.
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(507 puan)
Bence yekta çetin çok güzel olur :) ben de kayınbabamın ismini koyacağım ikinci isim olarak. O da bana çok değer veriyor ve bende kendisini çok seviyorum. Hakediyor bence. 
-Reklam-
0 oy
(195 puan)

Sevginizi göstermenin, kendisini yüceltmenin çok farklı yolları vardır emin olun. Aile büyüklernin isimlerini çocuklara vermek bana pek doğru gelmiyor açıkçası :) 

0 oy
(356 puan)
Kiz ismi güzel adamın çetin adını yuceltirsin şanslısın seni seviyormuş benimki bana bu şekil Bi değilken kizams kaynanamin adını koydum şimdi kusuluyuz kimse yüzüne bakmıyor yani insan olana insanlık et cnm zaten karşılık veriyormuş adam benimkiler gibi değil 2 çocuğuna yekta verirsin oğlun olursa 
0 oy
(425 puan)
Kayinbaban sana karşı çok iyiyse adını ver tabiki bir isim değil mi yani sonuçta. Yekta çetin güzel olur. Valla ben kayinbabamin adını asla vermem kurban ederim :) haketmiyor çünkü.  Ama iyi olsaydı verirdim oyle takıntım yok zaten. Oglumada vefat eden amcasının adını koydum. Bunada koymam yani. Hakedene yap heketmeyene yapma

İlgili bir soru bulunamadı

652,436 soru

3,433,023 cevap

4,266,041 yorum

184,401 üye

...