+12 oy
368 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
kapalı
Ya arkadaşlar şu cinsiyet sorularından gına geldi. Allah aşkına doktorun görüp söyleyemediğini biz nasıl söyleyelim. Gerçekten mantıklı buluyo musunuz bunu sormayı. Hayır bir de biz kız desek nolur erkek desek nolur doktor net bir şekilde söylemeden biz dedik diye emin olabilecek misiniz cinsiyeti hakkında. Gerçekten bı vazgeçin artık. Bu hafta gostermediyse görene kadar sabrediverin.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

+6 oy
(1,301 puan)
Ayyy al benden de o kadar birde kapanmasına rağmen peş peşe tekrarlıyorlar soruyu 
-Reklam-
+1 oy
(1,580 puan)
Hiç deme  ya 9 haftalık hamile  cinsiyet soruyor burda inanılır gibi değil sabredin arkadaşlar 
0 oy
(2,091 puan)
Bir de 11 haftalıklar soruyor, daha yeni oluşuyor diyorum, keseden tahmin olur diyor, bunca doktor niye okudu senelerce, koca karılar keseden tahmin ediyor işte.
0 oy
(1,942 puan)
Sürü psikolojisi diye bir şey var ya, biri sorunca görenler de sormaya başlıyor. İsim tavsiyede de öyle, biri sorsun hemen arkasına takılıyorlar. 
0 oy
(219 puan)
Ayy gerçekten öyle birde bu tür soru soranların aldığı cevap çokluğu ile postları yukarı çıkıyor, asıl önemli sorusu olan gebelerin soruları önemsiz kalıyor. Birde çok bilenler bence kız ayy keseden belli erkek deyip duruyorlar :)))
0 oy
(49 puan)
Valla bnde az önce 9 haftalık olana kızdım yani yazmicam yazmicam diyorum ama cidden deli ediyorlar tamam anliyorm heyecanlilar ama bizde müneccim değiliz yani 19 haftalık oldum bnde ogrenmedim az sabır yani

İlgili bir soru bulunamadı

651,225 soru

3,428,156 cevap

4,260,689 yorum

184,066 üye

...