0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
6+1 haftalık hamileyim bu sıralar uyku gerçekten benden çok uzakta dönüp duruyorum yattığım yerde. Yarı uykulu olduğumda uykunun arasında sürekli esneme gerinme hareketleri yapıp kendimi rahatlatmak istiyorum genellikle ayaklarımı kendime çekmeye çalışıyorum ancak bazı zamanlar iztemsizce ellerim ve ayaklarım boylu boyuna uzatarak geriniyorum ani bir batışma ile sıçrayarak uyanıyorum. Engel olmaya çalışsam da maalesef bazen olmuyor endişe ediyorum hamileliğim daha çok yeni tutunması veya kasilirken ani bişey olmasından zarar gelmesinden endişe ediyorum sizce nasıl engel olabilirim ? Hamileliğe bir zarari var mı ?
Gebelik haftası 6+1

2 Cevap

0 oy
(172 puan)
Yukarı uzanma ve gerinmenin tehlikeli olduğunu duymuştum. Ben doğuma kadar yapmadım hiç birini. Ama uykunuzda nasıl kontrol edebileceğinizi söyleyemem. 
-Reklam-
0 oy
(5,730 puan)
Gerin rahatlarsin. Millet geriNip esnemek icin biton para verip hamile yogasina platesine gdio. Oyle oamuk ipligi gibi bisey degilki hamilelik kendini mumyalayip vitrinde kristal bardaklarin yaninda saklicak hali yok kimsenin hamile diye put gbi harreketsiz olmak zorunda degilki kimse. Gerin esne oksur pöylur hapsur bise olmaz gayet insani seyler bunlar
(17 puan)
Teşekkür ederim çevre bazen laflarla insanın aklını bulandırıyor kendini çok da germemeye çalış sütten kesilir gibi şeyler denildi daha küçük kendini zorlarsan farklı sonuçları olabilir gibi insan ister istemez etkileniyor hamile kalabilmek için o kadar çok dua ettim ki :) bişey ters gidecek diye çok korkuyorum teslimiyet var elbette ancak fitrattan gelen bazı duygular da kurcalıyor insanı teşekkür ederim:)
(50 puan)
Öncelikle sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah:) bende yaşıyorum aynı sorunları benim 19 haftalık oldu ve her ay kanamam oluyordu hala progestan kullanmaya devam ediyorum kanama olmaması için. Ama bence insani ihtiyaçlarını da ertelememen gerekir gerinmek gibi işte put gibi yatmak gibi vs. Yalnızca allaha dua et kendini fazla yorma yükseğe uzanma ağır kaldırma yani belli başlı şeyler sonuçta vücudunda bir canlı oluşuyor seninle bütün oluyor :) tabiki vücudunun tepki verdiği durumlar olacaktır içini ferah tut canım :)
(17 puan)
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 788 göst.
+1 oy
1 cevap 177 göst.

652,663 soru

3,433,880 cevap

4,267,079 yorum

184,448 üye

...