0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
kapalı

Herkese merhaba. Şükürler olsun biz hamilelik serüvenini sağlıklı bir şekilde tamamladık bebeğim 4 gün önce 37+4 gün olarak dünyaya geldi. Çok güzel ama bir o kadar da stresli bir süreç geride kaldı. Özellikle son iki hafta çok stresliydi aceleci bir bebek ve acaba doğum belirtisi mi soruları cok yordu. Bu süreçte buradan çok destek aldım. 

Sürekli doğum anı için video izlemek istesem de her doğum kendine özeldir diye kendimi frenlemistim. İyiki bunu yapmışım gerçekten de öyle oluyormuş. Size tavsiyem doğum için etraftan çok hikaye dinlemeyin. Ve doğum anın da da olabildiğince anın tadını çıkarmaya bakın. Herşey gönlünüzce olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doğum yaptığımi buraya yazmak için sabırsızlanıyordum. Sukur ben hayalime kavuştum darısı sizlerin basina. 
Merak ettiğiniz birşey olursa doğum süreciyle ilgili cevaplamak isterimm. Herkese iyi günler dilerim
Gebelik haftası 37+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(222 puan)
Hayırlı olsun Allah anneli babali büyütsün İnsllah:) banada dua eder misinis ikizlerime sağlıkla zamaninda kavuşum böyle doğum hikayelrini görünce çok mutlu oluyorum 
(684 puan)
nasıl başladı canım doğumun akıntın suyun vs geldimi sancıların nasıldı
(11 puan)
Çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık vardi 3 gün sonraya kontrol verdi ama o gece Nisan gelmesi oldu ve sabaha kadar sürekli geldi ve kasılmalarım vardı korktum tabi ertesi gün kontrole gittim yarına yatış verelim dedi ertesi gün sabah 8 de 2 cm açıklık ile hastaneye yattım 14.45 e kadar ağrı çektim sonra normal doğum olarak dünyaya geldi bebeğim şükür :)
(684 puan)
maşallah ne güzel suni sancı verdiler mi peki canm bebegin kaç kilo doğdu:) zor oldumu doğumun
(11 puan)
Benim kendi agrim çok güzeldi şükür o yüzden suni sanciyi sadece 4 damla verdiler. Ebeler kendi ağrınla dogurdun dediler. Suyu patlatana kadar çok şiddetli ağrım cikmasina ragmen hissetmemiştim ama suyu patlayınca ağrılarımi hissetmeye başladım. Tahmin ettigimden kolaydı ancak benim dikiş kısmı zordu. Birde ebeler çok önemli bence doğumun nasıl gececegi konusunda ben o kısımda şanslıydım şükürler olsun çok iyiydi ebeler çok destek oldular. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah Allah'a emanet;)
(684 puan)
maşallah darısı bize olsun insllh
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 483 göst.
0 oy
10 cevap 475 göst.
0 oy
2 cevap 504 göst.
0 oy
6 cevap 474 göst.

648,574 soru

3,418,116 cevap

4,248,908 yorum

183,333 üye

...