0 oy
90 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (211 puan)
Kızlar merhaba, 3 ay önce bir düşük yaşadım şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık henüz muayene olmadım ilk kötü tecrübemden dolayı biraz da geç gitmek istiyordum. Fakat bugün belimde bi sancı oluştu ilk gebeliğimde bu haftalarda yine bu şekilde ağrılarım oluyordu normal mi sizler de bu durumu yaşadınız mı biraz endişeliyim de bu konuda.

1 cevap

0 oy
(2,106 puan)
 Bel sancısı kasık ağrıları genel de yaşanıyor, ben 4 aylık oldu hala çok yaşıyorum. Doktorum yine normal değil. Kanamanız yok ise bel ve kasık ağrıları normal kabul ediliyor tabii inşAllah keseyi ve bebeği de görebilirsiniz.
(2,106 puan)
Çok da adet sancısı çektim, sanki adet oldum olacak gibi çok korkuyordum her dakika tuvalete gidiyordum o tarz ağrıları 5 6. Hafta da çok yaşadım.
(68 puan)
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de kürtaj olalı yaklaşık 2 ay oldu. Adetime 5 gün var ama son 2 haftadır inanılmaz kasık ve bel ağrısı çekiyorum enteresan olan test yapıyprum negatif çıkıyor. Ama yaşadığım ağrılar ilk gebeliğimdeki ağrılar hatta düşük yaşarken çektiğim ağrılar. Korkuyorum doktora gidip aynı şeyleri duymaktan yaşamaktan. Allah yardımcımız olsun.
(211 puan)
Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz inşallah bi sıkıntı olmiycak  keşke böyle şeyler hiç kimse yaşamasa. Rabbim herkese sağlıklı huzurlu hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
(211 puan)
Size de çok geçmiş olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın size de tekrarlatmasin inşallah rabbim aratmadan saglikla sihhatle gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler duyarsınız
(68 puan)
Amin inşallah canım.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

652,695 soru

3,434,026 cevap

4,267,258 yorum

184,456 üye

...