+1 oy
235 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
kapalı
Kızlar ya ben çok yoruldum yaa iki çocuğum var biri 4 yaşında değeri 16 aylık ama tüm sorumluluk ben üstlenmişim hastanesi olsun kıyafeti olsun bir ihtiyaç olsun her şey benden isteniyor eşime söyleyince alışveriş yapalım hep bahane buluyor ben seninle çıkamam sen çok kararsızsın falan filan hastaneye sürekli kardeşiyle gönderiyor ev alışverişini ekmeğimi annem getirir eşimin işinin vakti vakitsiz hiç tatili yok şoförlük yapıyor ama erken çıksa bile kafede arkadaşlarımla vakit geçirir bize hiç vakit ayırmaz yatmadan yatmaya gelir bazende kanepede uyur kalır bu yüzden çok kavga ediyoruz sizce haklı mı acaba lütfen bana fikrinizi söyleyin ilgi desen sıfır bazende kendimi suçluyor acaba o haklı mı diye bu arada  22 haftalıkta hamileyim kazayla oldu 
Gebelik haftası 22
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+3 oy
(4 puan)
Dalga geçmediğini düşünerek cevap vereyim. Kendini suçlu göreceğin tek şey sana böyle davranan birine 3 çocuk vermen. Hadi 1 çocuk yaptın herif böyle davranırken ikinciyi niye yaparsın? Daha ikinciyi büyütmeden nasıl risk alıp hamile kalırsın? Kocanın yola gelmesi için çabalamazsan muhtemelen ömrün çocuk bakmakla ve gün yüzü görmeden geçecek. Kocanı yola getir dedim diye de gidip sabah akşam kavga etme. Nasıl yola getireceğin sana kalmış. Allah yardımcın olsun. 
-Reklam-
+1 oy
(13 puan)
Kocan belli ki bu evliliği ve çocukları istemiyor canım. Madem öyle sende al çocuklarını baba evine dön. Biraz burnu sürtsün. Ne demek alışverişe gelmem onu etmem. Ben senle evlendim kardeşinle değil de. Bu çocukları da babamın evinden getirmedim. Bakmak zorundasın de. Sadece para vermeyle Babalık olunmuyor maalesef. Zevk için ilişkiye giriyorsun ama hamile kalıp doğurunca bana tek ait olmuyor de. Ama güzelce söyle kavga ile değil. Bu iş böyle gitmez ben yoruldum artık babamlara gitmek istiyorum en azından onlar bana daha iyi bakar de. Zaten sorumluluğun yok onlar bana da çocuklara da sorumluluk alırlar de. Ve çek git. Arkana bile bakma. Bunu yapmasan bile ne yaparsan git doktora çare bu ve çocuk doğurmaktam vazgeç. Bu adama daha ne kadar çocuk vereceksin. Bunun adı çocuk ziyanlığı resmen. Yapma. Onlara günah. Değmeyen bir adam var ortada. Hele o çocuklara sevgi vermeyen bir baba... Asla çocuk haketmez. 
+1 oy
(13 puan)
Allâh yardımcın olsun ayrıca Dualarım sen ve çocuklarının yanında olacak. Senin ve çocuklarının adına çok üzgünüm. Ama ileride daha fazla üzülmektense bugün bir kere üzül derim. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 423 göst.
0 oy
1 cevap 260 göst.
3 Ağustos 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Elif_5500 (13 puan) sordu
0 oy
2 cevap 684 göst.
14 Haziran 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifbuglem (325 puan) sordu
+1 oy
11 cevap 809 göst.

648,449 soru

3,417,704 cevap

4,248,455 yorum

183,301 üye

...