0 oy
156 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
9 haftalık gebeyim ama aşırı kusuyorum günde 20 kere kaçıncı haftada geçiyor kusmalar
Gebelik haftası 9

4 Cevap

0 oy
O kadar kusmaniz size de bebeğinize de zarar. Doktora gidip bulantı ilacı yazdirmanizi tavsiye ederim. İlk üç ay bulantılar genellikle devam ediyor. Bende 12. Haftamdayim,7. Haftadan beri devam eden mide bulantım vardı bulantı ilacı kullanıyorum. İşe de yarıyor.
(23 puan)
İlacı içer içmez kusuyorum prilam yazdı şuan yatıyorum hastanede
Tüh vücut ilacı tutsa kusmazsiniz da içer içmez kusunca bı faydası olmuyordur tabi, çok geçmiş olsun. Bana da serum vermişlerdi üstüne ilaç içmiştim işe yaramıştı.
(18 puan)
Ah canım bende aynı durumdayım 8 +5 haftalik ben gece yatmadan önce 2 tane prilam içiyorumdum fayda etmedi doktor oglende 2 tane daha icmemi soledi birde öyle deniycem bugün iyiyim şükür genelde de 14 haftadan sonra geçiyor bulantilar
(23 puan)
Valla çok zor ya şu bilr icemiyorum  daha çok varmış ohaftaya  kadar nasıl dayanılır bilmem
-Reklam-
0 oy
(44 puan)
Ah ah... Canım, benim kadar kimse kusamaz diye düşünüyorum o kadar zor geçiyor ki hayattan soğudum, koptum artık.:(( prilam kullanıyorum sadece nefes alacak kadar işime yarıyor 1 buçuk aydır kahvaltı yüzü görmedim doğru düzgün yemek yemiyorum zaten yesem de çıkarıyorum gün sayıyorum 16-17. Haftaya geleyim diye çünkü ilk iki gebeligimde o haftalarda rahatladım biraz. Ben çok çare aradım serumlar yedim ama anladım ki bu bir hastalık değil ve tedavisi yok annelik zor zanaat Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sabret:)) bende 9+5 teyim.
0 oy
(195 puan)
10. Haftadan sonra geciyor benim 2 hamileligimdede 10. Haftadan sonra gecti 
0 oy
(6 puan)
Bende çok fazla kusuyordum aşır i zayıfladım su dahi içemiyorum. Eczane den mide bulantısı kesen bileklik var onu alın takın YouTube araştırın bı kız paylaşım yapmış orda gördüm kullanmaya başladım. Ben 15 gündür kullanıyorum çok faydasını gördüm 

İlgili bir soru bulunamadı

652,404 soru

3,432,915 cevap

4,265,916 yorum

184,391 üye

...