0 oy
97 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
Merhaba arkadaşlar, reglime 3-4 gün var, bu hafta ayaklarımın altı avuç içlerim çok yanıyor, arada göğüs batması ve sol kasık çok azda olsa batma oluyor, mide bulantım var ama o hep oluyor bende saymıyorum. Birde aşırı uykum geliyor şuan bıraksam kendimi uyurum göz kapaklarımı taşıyamıyorum sizlere sorum hani bunlar yaşanıyor mu? Test yapıp yine negatif görmek istemiyorum kendimi zaten şartlanıyorum illa hamile kalayım diye, ama sizce yapmalımıyım, yada bekleyim mi ?
Gebelik haftası Gebelik yok

1 cevap

0 oy
(2,088 puan)

Evet söylediğiniz belirtiler yaşanıyor, şahsen ben yaşadım, beraberinde mide krampları ile, bu da 3. Ayıma kadar sürdü. 3deyim şuan zaten :D


Erken gebelik testi ile bir ihtimal çıkabilir, çıkanlar var. Kaset test yerine erken gebelik testi alırsanız çıkma ihtimali var, 7 gün öncesine kadar çıkıyor. Eğer çıkmazsa yok bende demeyin sakın, adet geçince ve adet oluncaya kadar test yapın. Benim sizin gibi belirtilerim olmasına rağmen, hiçbir testte adet olacağım günün sabahına kadar çıkmadı.

(15 puan)
Ya canım şöyle birşey var ben de Pcos var progestan kullandım bırakalı 2 ay oldu ama reglim düzenli ilerliyor, pek kendimi kaptırmak istemiyorum, her belirti omu demekte istemiyorum ama insan düşünüyor işte :(
(2,088 puan)
Pcos ile sağlıklı gebe kalan bir sürü yorum okudum burada, kendim geçirmedim bilmiyorum çok geçmiş olsun. Regl düzenli ilerliyor ise ilaçtan sonra olabilir çok ümit vermek istemem fakat niye olmasın. Aynı belirtileri yaşadım, idrara her çıktığımda, enfeksiyon mı oldum demiştim, idrar rengi dahi değişmişti.
(15 puan)
O kadar dikkat etmiyorum, sadece uyku ve ayaklarda yanma çok fazla belli etti kendini, onun dışında akıntım yumurtlamam geçmesine rağmen şeffaf hiç beyaz veya koyu görmedim bu ne demek oluyor onuda bilmiyorum :)
(2,088 puan)
Uyku en belirgin özelliği sanırım. Evet, şeffaf akıntı oluyor, gebelikte de beyaz akıntıya dönüyor.
-Reklam-

650,372 soru

3,424,755 cevap

4,256,962 yorum

183,789 üye

...