0 oy
184 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (80 puan)
kapalı
Kızlar bugün doktora gittim Altan muayene etmek istedi rahîm uzunluğu ve kisaligina bakmak için ama ben kabul etmedim çünkü çoğu kisiden bakildiktan sonra kanama olduğunu duymuştum 
Gebelik haftası 22
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(659 puan)
iyi yaptın canım erken doğum riskini önlemiş oldun
(80 puan)
Ya çok sevindim gerçekten
(1,233 puan)
Ben bu muayeneyi yaptırdıktan sonra rahim ağzı kısalığı olduğunu öğrendim, bebek çok aşağı inmişti doktor acil hastaneye gönderdi progesteron başladık.. Sürekli yatmam gerekti bebeğin erken gelişini önlemek için.. Yani şunu demek istiyorum bu muayene yapılmasaydı, bu durumu öğrenmiycektim, normal hayatıma devam edecektim bebeğim için gerekli önlemi almıycaktım  bebeğim erken gelecekti VS vs..  Bence hatalı davranmışsın canım ama karar senin..
(188 puan)
O zaman size eşiniz ile ilişki yasak? Alttan muayene ederken o başlığı sadece çok az içeriye sokuyor ve asla can da yakmiyor. Benim kanamam vs de olmadi. Rahim agzi kisaligini da bu şekilde ölçtü ve riskli olduğunu öğrendik. Erken doğum vs de olmuyor öyle olsa herkese ilişki yasak olmalı. Biraz bilinçlenelim.
(384 puan)
Aynen size katılıyorum eğer o muayene ye izin vermediysen esin ile ilişki de yasak aynı haftada benm doktorum da baktı rahim uzunluğu kısa olsaydı ilişki yasaklayacaktim hareket yasaklayacaktim dedi şükür bir sıkıntı çıkmadı kanama olan şey genelde çatı muayenesinde oluyor rahim uzunluğuna ince sopa ultrason cihazı ile bakıyor oda can yakmıyor ucundan sokup ölçüm yapılıyor inşallah pişman olmazsın
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
20 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sevidn (347 puan) sordu

651,971 soru

3,431,006 cevap

4,263,707 yorum

184,267 üye

...