0 oy
707 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)
kapalı
Sevgili hanimlar, benim sorum şu. Gurbette yaşıyorum ve geçenlerde instagram hikayelerimde kayinvalide ve gorumcemi engellemistim. Sebebi onlar çok muhafazakar , bizimde alkollü vs hikayelerimiz oluyor diye ama başka hiçbir kötü niyetim yoktu. Onlar bunu farketti ve kaynanam şimdi beni hiç arayıp sormuyor. Hamileyim ve bir kere bile aramadı. Yazın köye yanlarına gitmiştik hiç ilgilenip sıcak davranmadı. Sizce ne yapmalıyım? Sadece eşimi arayıp konuşuyor. Gorumcemle ilgili sıkıntı yok o arıyor ona nedenini anlattim.Bu durumu çok kafayı takip ağlayıp üzülüyorum ve bu kadar mi degersizim diyorum. Bana bi yol gösterin..
Gebelik haftası 28
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+1 oy
(24 puan)
Sen aramayı denesene ,engelleyen sensin sonuçta. Sen yakınlık göster büyüğün sonuçta
(72 puan)
Ben aradım 1 2 defa sonra baktım aramıyor bende aramadım. Engelledim ama 1 hafta falandı sonra hemen kaldırdım. Ne bileyim daha düşünceli olmasını beklerdim sonuçta hamileyim ve çok hassasım. Böyle zamanlarda küslük olur mu.
(166 puan)
Canım benim kafama takılan sen hamileyken alkol mü içiyorsun. Belki bu yüzden küstü sana
(192 puan)
Alkollü ortamda bulunan herkes illa içiyor mu yahu içmiyordur, içiyorsa da bize ne. Eleştirecek şey bu değil. Kaynanalar da böyle durumlarda sessiz sessiz küsüp oturmaz, büyüklene büyüklene akıl verir zaten :) gebeliğinizde saçma sapan instagram olaylarından nem kapıp sizinle konuşmuyorsa konuşmasın, niye ağlayıp üzülüyorsunuz. Siz ayda yılda bir arayıp hal hatır sorar görevinizi yapmış olursunuz, gerisini kendi bilir. Onun değer vermesiyle değerli olmuyorsunuz, kendi değerinizi kendiniz bilin, eşiniz bilsin yeter. Bende aynı sebepten bazı aile üyelerim bile engelli. Gerçek hayata karıştıkları yetmiyor sanaldaki hayata da karışıyorlar, sınırı belirleyin.
(72 puan)
Hayir ben içmiyordum ortamlar oyleydi yani festival eğlence alanları falan
-Reklam-
0 oy
(764 puan)
Bende gurbetteyim kaynanam beni de aramıyor oğlunu arıyor çocuğum doğdu yine eşimi arıyor bana çocuğu göster diye doğum yaptım geldi iki hafta kaldı bana hiç yardımcı olmadi boşuna geldi ben kendim çocuğuma baktım hiç takmıyorum ona muhtaç değilim çok şükür beni takmayani ben niye takayım ona bir zarar geliyor mu hayır olan bana oluyor ben niye kendimi huzursuz edeyim ki arayınca konuşurum yoksa yok yani sende takma sana ve bebeğine yazık canım 
(72 puan)
Doğumda önce geliriz dedi şimdi gelmekten vazgeçtiler kaynanamla kayinpederim. Daha önce kızı için gelmiş mesela ama ben dogumda da sonrasında da hep yalnız olacagim bunu kimse düşünmüyor. Dediğin gibi olan bana oluyor yemin ederim o kadar kafaya takıyorum ki bazen uykularım kaciyor
(764 puan)
Boşver yoruluyorsun biraz zor oluyor ama bir şekilde geçiyor benimki gibi gelip yardım etmeyecekse hiç gelmesin benimki geldi de ne anladım yine kendim baktım bir aylık olacak ben tek başıma baktım benim ailem de gelemedi eşim de çalışıyordu biraz zorlandım ilk günler ağrım vardı dikişlerim vardı ama çok şükür geçti kimseye muhtaç kalmadım
0 oy
(256 puan)
Eşinle mutlu olmaya bak canım Allah muhafaza eşinle aranı da bozmaya kalkişabilir. Sen yinede üstüne düşeni yaparsın eşin annemi ara hal hatir sor derse sorarsın sakin eşine annesini kotuleme ama bu durumun seni uzdugunu annesine çok değer kıymet verdiğini eşine dile getirebilirsin 
0 oy
(5,646 puan)
Aman arasa ne edecek anca ona buna karisir bisver uzak mesafeli olmak en iyisi
0 oy
(450 puan)
Aramasın çok mu önemli sizin için.  O sonuçta oglundan meshul yani eşinizden.  Eşiniz sonuçta biliyordur bunu onunla alkol aldığına göre.  Bence takma hele hamilesin yani derdin yok dert mi arıyorsun:)) beni de aramasa keşke.  Kayinpederle 3 aydır küsüz kafam rahat.. bosver fazla fedakarlık vefasızlık getiriyor .... Ben anladım bunu umarım sende anlar boşuna ağlayıp bebeğe zarar vermezsin .
0 oy
(332 puan)
İçin rahat değilse sen ara 
0 oy
(1,719 puan)
Yani eşinde ailesine uygun gelin alsaydı. Bu saatten sonra ya sen onlara ayak uyduracaksin ya da onlar seni olduğun gibi kabul edecek.
0 oy
(309 puan)
Aman canım boşver kendini niye bunun için üzüp yıpratıyorsun. Ne kadar uzak o kadar iyi :) anneler erkek çocukları evlendikten sonra çok değişiyor istemsizce bir kıskançlık içine giriyorlar :) eğer gerçekten yapılan şeye kırılıp üzülseydi oğlunu bile aramazdı. Bende zamanında çok kırildım üzüldüm sonra baktım ki ben kendimi yıprattıkca o bundan zevk alıyor şimdi ise takmıyorum bu şekilde yaklaştıkca o daha çok peşimden koşmaya başladı prensesim vs vs diye :) araya mesafe saygı konulmalı herkes yerini bilmeli. Senide olduğun gibi kabul etmeli alkol vs kullanıyorsan bu senin sorunun günahıda sevabıda sana bunu bahane edip araya meaafe koymak saçma .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 711 göst.
12 Ekim 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde yasooo4141 (175 puan) sordu
0 oy
6 cevap 251 göst.
12 Ağustos 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Zezee (336 puan) sordu
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 326 göst.

648,217 soru

3,416,690 cevap

4,247,277 yorum

183,224 üye

...