+1 oy
520 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (197 puan)
Mrb anneler çaresiz kaldığım idrar yanması ve affedersiniz özel bölgedeki kaşıntı için  bir çözüm arıyorum. 2 defa doktora gittim fitil ve krem verildi. İdrar yollarım idrara çıkınca yanmasına rağmen test verince enfeksiyon olsa da yüksek çıkmadı. 15 20 gündür bu sıkıntıyı yaşıyorum. Fitil dahi kullandım. Özellikle kaşıntıya artık bir çare istiyorum gerçekten insanı çok yoruyor. Bir tavsiye bir öneri lütfen bol su içiyorum. Başka yapılacak ne olabilir 
Gebelik haftası 18+3

6 Cevap

+1 oy
(181 puan)
Nioli yagi kullan ben faydasini gordum
(409 puan)
Bende çok duydum ve okudum. En son arkadaşım kullanmıştı. Çamaşırına bir damla damlatıp o şekilde giyiyormuşsun. Çok etkili dedi. Çok şükür kullanmak için bir nedenim olmadı. Sanada geçmiş olsun arkadaşım.
-Reklam-
0 oy
(169 puan)
Pamukli çamaşır git nemli bırakma travazol kullanabilirsin içine sürme kenarlarına dudak kısımlarına sür gynomax fitil kullanbilirsin gün aşırı eşin temiz olsun tuvalet temiz tut ve fazla.insan alma tuvaletine başka yerde yapsınlar gittiğin yerlerde klozet oturma mümkünse birde toz var siya katıp içiyorsun yatmadan önce ama içince üç dört saat çişini yapmayacaksın tutabildigin kadar tut ben böyle geçirdim Allah'a şükür ne akıntı kaldı ne kaşıntı sirkeli su falan diyen olur yapma onu yıkanırken sabun şampuan sürme ph değerini bozarsın vajinanın valla aklıma gelenleri yazdım 
0 oy
(179 puan)
Geçmiş olsun canım biraz yorucu ama gün içinde duş başlığı ile devamlı sıcak su tut , beyaz sabun ile yıka ama bol sıcak su ile durula. İç camasirini devamlı degistir peçete ya da pet koyma. Birde arada pamuga sirke dök etrafını sil. 
0 oy
(742 puan)
Sicak suda karbonati erit soguyunca bi pet siseye koy her tuvalete gittiginde onla yika. 
0 oy
(441 puan)
Sadece saf suyla yıka sabun şampuan sakin kullanma iç camasirlarin pamuklu olsun ve mutlaka utule. Genital bolgeni kuru tut. Geceleri iç çamaşırı giyme. Yüzme antrenörüyum ıslak mayo sebebiyle çok sıkıntı yaşadım enfeksiyondan. bunlara dikkat ettim çok şükür gebelikte hiç sorun yasamadim.
0 oy
(76 puan)
Sirkeli su ile yıka

650,373 soru

3,424,762 cevap

4,256,971 yorum

183,790 üye

...