0 oy
260 göst.
Doğum kategorisinde (960 puan)
Arkadaşlar sezeryan dan 2 ay sonra hamile kalma ihtimali olabilir mi acaba tüpleri bağlatacaktim unuttuk doğum da başka korunma yöntemi de bilmiyorum iğne fayda etmiyor daha adet olmadım başına gelen var mı 

6 Cevap

0 oy
(276 puan)
Kalabilirsin tabiki neden olmasın dikkat et adet olmadiysan korkma ama adet olunca hemen korun .hap içebilirsiniz yaz ve yasmin çok iyi.
(276 puan)
Aslında haklilikla alaksi yok ben üçüncü bebeğime gebeyim ilk kızımda 3 ay ikincide 6 ay olmadım korunmadim hamilede kalmadim evet ihtimaller az da olsa var ama ben kalmadim.
(346 puan)
Lafi çeviriyorsunuz şimdide ben kalmadım diyorsunuz. Neyse uzatmcam. Tekrar ediyorum post sahibi için, doğum sonrası gebe kalma ihtimali korunulmadigi sürece var. Ben sen o bu şu gibi istisnaları sayacak değilim genel anlamda VAR.
(221 puan)
Elif hanım bu arada yanlış bilgilendirme yapma korunma hapı olarak emzirme döneminde sadece cerazette kullanılıyor diğerleri çok ağır. Emzirme döneminde önerilmez
(280 puan)
Doğum sonrası adet olmadan hamile kalınıyor tabiki de. Bu şekilde adet olmadan ona güvenip bir sürü hamile kalan arkadaşım var, daha geçen gün kadın doğum doktoruna sordum ve bana şu cevabı verdi, " adet olmamanız yumurtlamadiginiz anlamına gelmez, ona güvenip korunmayı ihmal etmeyin hamile kalırsınız" ama tabi bu uygulamada görüyorum ki bazı kişiler doktorlardan daha iyi biliyor nedense.
(280 puan)
Hatta sezeryandan sonra sütü gelemeyenler var. Süt gelmeyince 40 gün süt korur derlerya oda olamıyor. Emzirmeyince 3 hafta sonra hamile kalan var yaniiii ne adeti kırkı çıkmadan kalan var.
-Reklam-
0 oy
(346 puan)
Korunmadıysan tabii ki hamile kalabilirsin 
0 oy
(65 puan)
Ben 2 buçuk ay sonra kaldım canım şu an da 36 haftalık oldum çok şükür 
(960 puan)
Siz adet gördünüz mü peki hamile kalmadan önce
(65 puan)
Evet 2 ay sonra adet oldum adetten iki gün sonra da birlikte olmustum eşimle o gün hamile kalmışım direk
(65 puan)
Sezeryanmiydi
Dikişleriniz zarar gördü mü acaba
(65 puan)
Sadece ağrı var daha yeni dikisler olduğu için iyileşmedigi için ve karnım çok buyumedigi için benim aslında dikişler de pek gerilmedo ama ağrı olarak zor geçiyor biraz o kdr
(65 puan)
Doktorunuz ne dedi zararı varmiymis dikişlerde
0 oy
(5,736 puan)

Nasi unuttun kiz zaten dosyada bilinio . Hasta dosyasinda yaziyor. Ben baglattim . Spinal anesteziliydim ayiklim. Dr dogum bitti tuplere geciyorum dedi bagladi:) ayrica ucret idedim baglatmak icin binzahmet unutmasinlar ameliyat sirasinda:))

(960 puan)
İşte hastayı karıştırmislar dosyayı
(960 puan)
İsim aynı olunca karıştırılmış
0 oy
(960 puan)
Yaa ben kızım da 10 aylık olduktan sonra adet olmuştum hani 3 aylık olacak oğlum daha adet olmadım 
0 oy
(221 puan)
Doğum sonrası bir yıla kadar adet görmeme adet duzensizlikleri normal bir durum. Ama adet gormuyorsan gebe kalma durumun yok demek çok çok yanlış. Var olan yumurtanın atılması biraz daha zaman alabilir belki ama orda yumurta döngüsü durdu diyemezsin. Sırf adet görmüyorsun diye hamile kalmam mantığı yanlış. 

Altını çiziyorum. Adet gormemis olman hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor. Rahimde var olan yumurtanın atılması biraz daha zaman alıyordur hepsi bu. 

Ben doğumdan sonra 47. Günde kahverengi lekeyle yeniden adet görmeye başladım. 70 li günlerde bir daha kahverengi leke görünce adet görmeye basladigimi anladım benzer aralıklarla o kahverengi lekeler yerini normal adet rengine bıraktı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
24 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozge12. (422 puan) sordu
0 oy
0 cevap 107 göst.

652,838 soru

3,434,552 cevap

4,267,816 yorum

184,499 üye

...