0 oy
127 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (367 puan)
annelerim 7 aylik hamileyim șükürler olsun ki hiç acı sancı ağri yok insanin bir gun sirti ağrimazmi karni ağrimazmi bazen bundan endișe duyuyorum bebek hareket ediyor ama tekme değil hep pıt pıt ve sadece alttan hissediyorum 7 aydir hic gobek deliginden yukari bebek haeeketi hissetmedim garip degilmi güzel anneleeim normalmi ? 
Gebelik haftası 27+5

2 Cevap

0 oy
(1,728 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
27 haftada ağrı sancı olmasi normal değil ki zaten. 35 olduktan sonra başladı ağrılarım ki. Bu da normal değil. 40 görmeyecegim kesin gibi
-Reklam-
0 oy
(5,739 puan)

Rahatlik batio zaaar:)))) ben iki tane digurdum turp gibiydim valla millet kicini kaldirip yataginda sagdan sola dönemezken ben spor yapiodum siskolasmamak icin aon gun bile. Hatta diguma gidecegim sabah bile yapayim bi yarim saat dedim de yetismedi vakit:))

(367 puan)
peki doğumlarin rahat geçtimi canim ?
(5,739 puan)
Gayet rahat .:) ben hep sey derim 100 tane cck dogurur 100 kere sezeryan olurum hoc sorun degil ama bir adet cck bakamam. Benim ccklar cok huysuz . İlk kizim refluydu gazliydi kis bebegiydi. Bende ilk tecrubesizlik bilmiorum buladar zor beklemiyodum bebek bakma olayini bide keyfime rahatima duskun rahat insanim oyle zora gelemem neyse dogdu bakamadikesimle. Cck aglio ben agliyorum falan. Aldim esimi anneme yerlestim 2 bu um ay annemde kaldik annem babam ben esim kardesim zor bakioduk kizima:)) neyse az ele avuca geldi cuma gunu evime gttim arabayla 1 saat mesafe. İki gun olmadi pazat sabah aglayarak anneme yerlestik tekrar .:)4 aylik oldu kizim. Annemlerin arka sokaktan kiralik ev bulup apar topar tasindik annem markete pazara gidip geldikce ugradi bana bilac saat de olsa dinlendim falan. O yizden ikinciye tobeliydim asla bakamam bu is benim harcim degil diye.6 sene sonra kazayla
İkinciye hamile kaldim. Hamilelikde digumda rahat gecti. Yaz bebegiydi fazla gaz olmadi birazda tecrube biliyorum
Ne nedir nasi yapilir uykusuna saatine dikkat ederek buyuttim. Ama simdi bu da yaramaz cikti kici ustune oturmuo. Ablasinin tem tersi oldu kizim bebekken huysuzdu sonra. Sakin cckdu. İkinci de bebekken rahatti buyudukce anami aglati:)


Ozetle cck bakmak benim harcim degilrahatima keyfime duskun oldugum
İcin:)) sabah beri kostur kostur is guc yapiorum mesela simdi uyutuyorum ki sirf bana vakit kasin diye uyutup spora gidicem az bi stres atayim oturdugum binanin spor salonu bebek telsizini alip gdiorum. Kiz da okulda zaten :)
(367 puan)
kiyamam sana be hem. güldüm hem üzüldüm biraz Allah Yardimcin olsun canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
23 Nisan 2022 Tüp Bebek kategorisinde Ask123 (859 puan) sordu
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.

652,874 soru

3,434,704 cevap

4,267,945 yorum

184,509 üye

...