0 oy
90 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (378 puan)
Anksiyete panik atak okb depresyonlu biriyim 1 bucuk yildir ilac kulanmiyorum 1 ci bebeyimi kaybetim ve bu bebeyimi de kaybetmekren cok korkuyorum  kendimi nasil rahatlata bilir telkinlerde bazen ise yaramiyor
Gebelik haftası 9+2

1 cevap

0 oy
(2,095 puan)
Ben neler neler yaşadım hamileliğimin ilk döneminde. Delireceğim sanmıştım nasıl bir süreçti, geçti çok şükür. Ben hamile kalınca aniden kullandığım ilaçlarımı bıraktım, hemen psikiyatr doktoruna gittim, passiflora denilen hap başladı, ilaç değil, sakinleştirici bitkisel bir hap. 3. Aydan sonra da gerekli görülürse eğer antidepresan tekrar başlayabiliyorum, gebeliğim son bulana kadar. Psikolog, psikaytr ile görüştünüz mü?

İlk 2 hafta boyunca hiçbir telkin işe yaramadı, her gün kriz geçirdim ve her gün ağladım, artık gözyaşımın akmadığına kadar biliyorum, 2 hafta sonra tek başıma kalmamaya çalıştım. 
(378 puan)
Tesekur  sizde bana yazi sevinirim aynen bende anne olucam ama.mutlu olamiyorum korkuyorum bide ben ilk bebeyimi ilerleyen aylarda kaybetim korkum 2 misli hic kimseyi etrafimda bazen istemiyorum sesiz bir yerde uyumak ve 9 cu ayda uyanmak istiyorum uyandimda kucagimda evladim olsun
(2,095 puan)
Ah ah.  Bazen sorunlar hep üst üste geliyor gibi. Başınız sağolsun. Aynı cümleyi bende kuruyorum, çok zor geçiyor hamileliğim, bir de üstüne anne yarım anneannemi kaybettim, travmalarım daha çok arttı. Diyorumki keşke beni uyutsalar 9da doğumdan sonra acı ağrı bitince uyandırsalar. Psikiyatra randevu aldım psikolog görüşmesi isteyeceğim.
(378 puan)
Bende birini bulmak istiyorum ama turk olsun istiyorum  ben bulgaristanliyim kendimi turkce daha iyi anlatabilirim
(2,095 puan)
Allahım gönlünüze, kalbinize göre versin, Allah yardımcınız olsun, bol bol inşirah suresi okuyun lütfen kalbinize iyi gelir.
(378 puan)
Tesekurler okuyucam mutlaka Allah bizim gibilere yar ve yardimci.olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
3 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sevim58 (21 puan) sordu
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
9 Nisan Doğum kategorisinde Lemandila (102 puan) sordu

652,000 soru

3,431,146 cevap

4,263,875 yorum

184,276 üye

...