0 oy
219 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
kapalı
Selam kızlar nasılsınız. Bu postumu iyice okuyun, screen yapın ne bileyim kendinize güç kaynağı yapın. Bu gün çatı müayenesi oldum 36 +2  haftalık gebeyim. Belki de yer yüzünde benim gibi korkak, benim gibi telaşlı insan yoktur, ama inanın bana ben bile korkmadıysam sizler de rahat geçireceksiniz. Tek püf noktası kendinizi kasmamanız. Doktor ellerini hazırlarken bana kasma dedi bi giriş kısımda sanki ultroson girince nasıl bi hsfif yanma oluyosa öyle hafif yanma oluyo ondan sonrası hiss edilmiyo bile. Kendimi boş bıraktığım için yemin ederim sanki masa kenarında oturmuş da etrafı seyr eder gibi hiss etdim kendimi. Çoğu kişi müayeneden sonra hafif kanamanın, lekelenmenin, hatta kasık bölgesinde ağrının olduğunu diyor ama bunlar müayene zamanı kendilerini kasdıkları için oluyo bende bu tip şeylerin hiç ama hiç biri olmadı kesinlikle. O kadar sakin geçiyo ki ruhunuz bile incinmeyecek. Size tavsiyem asla kendinizi kasmayın ve kendinizi doktora bırakın. Zaten cesur olmasanız o masaya çıkmazsınız. Tedirginliğinizi geride bırakın. Hiç 1 dakika bile sürmüyo, toplasak 15 20 saniye filan. Müayene sırasında parmağın çıktığını bile hiss etmedim, bi baktım doktor gidiyo, e noldu dedim bitdi dediler, kendime o kadar güldüm ki anlatamam :) bunu yazmayı kendime borç bildim, çünki benim gibi korkanlar çok fazla biliyorum. Rahat olun sıfır acı :))))
Gebelik haftası 36 + 2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

+1 oy
(123 puan)
Bende dogumunu anlatıyosun sandım bian sfhjsjcdd
(38 puan)
Ay keşke nxjsjzh
-Reklam-
+1 oy
(110 puan)
Bende daha yeni 36 haftalık oldum çok korkuyorum çatı muayenesi den fazla korkuyorum ama doğumdan çok korkuyorum 2 yaşında kızım var acaba onu bir daha görebilir miyim normal doğum yapabilir miyim diye çok korkuyorum ilk gebeliğimde epidural normal doğum yaptım onun için sanki ilk doğum olacak gibi hissediyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
10 cevap 342 göst.
0 oy
10 cevap 2,186 göst.
0 oy
17 cevap 1,664 göst.

649,905 soru

3,423,011 cevap

4,254,877 yorum

183,682 üye

...