0 oy
87 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (9 puan)
Merhaba

Çamlıca Erdem Hastanesi'nde perinatolog Ebru Alıcı Davutoğlu için randevu aldım, kendisine ayrıntılı ultrason çektiren oldu mu daha önce? Hakkında hiç bir yorum bulamadım
Gebelik haftası 20+4

1 cevap

0 oy
(115 puan)
Bende bu cumartesi gideceğim kendisine :)
(9 puan)
Benim de bu cumtsi 10:30 da randevum :) fakat medipolde uygun güne bulamadığım için biraz mecbur kaldım. Siz Ebru Hanım hakkında bilgi alabildiniz mi?
(115 puan)
Benimde saat 10 :) maalesef baya baktım ama yok cv sini referans alarak gidiyorum. Radyoloji ya da kadın dogumcu olsun istemedim ben, kendisi perinatolojiciymis bu da tercih etmemde etken oldu. Çoğu hastanede radyoloji yapıyor maalesef. Umarım memnun kalırız
(9 puan)
Sanırım içeriden çıkıyordunuz biz geldiğimizde eğer küçük erkek çocuğu sizinse :) memnun kaldınız mı?

Bu postu daha sonra görecekler için fikir vermesi açısından Ebru Hanım hakkındaki görüşümü belirteyim. Açıkçası biraz ilgi/şefkat görmek isteyen ve doktorun detaylı açıklamasını bekleyen birisiyseniz çok memnun kalamayabilirsiniz. Benim beklentimi karşıladı fakat biraz daha detaylı bilgi verse fena olmazdı. İşini yapıyor, bakması gereken detaylara bakıp hızlıca bir bilgilendirme yapıyor. Giriş çıkışımız 20dk kadar sürdü. Bakarken çok fazla yorum yapmadı sadece nereye baktığını söyledi ve nihayetinde her şeyin şu an için yolunda olduğunu ama bunun tüm gebelik boyunca süreceği anlamına gelmediğini vs söyledi. Risk almamak adına bunu belirtme ihtiyacı hissetmesini anlıyorum ama ben olsam bunu moral motivasyon aracı olarak kullanıp hastamı güçlendirirdim. Daha realist ve işini yapmaya odaklanmış bir hanımefendi, güven veriyor. Eğer bu sizin için yeterliyse gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Samimiyet ve şefkat arayışınız var ise başka alternatifleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.
(115 puan)
Evet bizdik :) oğlum içeride çok sıkıldı o yüzden kaçar gibi çıktık. Yorumunuza gelince katılıyorum bazı doktorlara çok sıcak, güler yüzlü, anaç gibi yorumlar yapıyoruz ya maalesef öyle biri değil mesafeli ve soğuk bir yapısı var. Ama mesleğine kötü diyemeyiz kendince anlattı yine. Oğlumla ilgilendiğim için yine aralarda mümkün olduğunca birşeyler anlattı. Bütün detaylara baktı atladığı birşey yoktu. Bu da bir kere gördüğüm sürekli kontrolünde olmadığım bir doktor için benim için yeterliydi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 965 göst.
0 oy
1 cevap 1,017 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.

649,262 soru

3,420,573 cevap

4,252,175 yorum

183,502 üye

...