0 oy
201 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5,413 puan)
Özeldeki detaylı ultrason da bir ay sonrasına falan mı veriyorlar kızlar 

Bizdeki şehir hastenesi tıpa gönderiyor tıptada bulup girmek zor çok tersliyorlarmis 

Smdi 19 haftaya girdim az kaldı detayliya 

Özelde istiyorum ama onun içinde arayıp bir ay sonrasına falan mı randevu alıyoruz 
Gebelik haftası 18+0

9 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Arayıp istediğin tarihe randevu alıyosun canım
-Reklam-
0 oy
(265 puan)
Özelde zaman aralıgı yok canım sadce detaylı ultrason yapan hastane bulman lazım ucretlerı biraz pahalı ama sonucta bebek ıcın yapılıyor. Ne zaman istersen o zaman yaptırabiliyorsun 
(5,413 puan)
Pahalı canım biliyorum çıkardım o ücreti gözden zaten çocuk iyi olsunda
(265 puan)
Aynn oyle hersy onlar ıcın
(265 puan)
Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
0 oy
(221 puan)
Geçen gün fiyat bilgisi almak için aramıştım bir hafta 10 gün önceden ararsanız randevu oluştururuz demişti sekreteri. 

Fiyat 1800. 
(5,413 puan)
Bana da 1600 demişti bende aradım da sırf tıpta surunmemek için gözden çıkardım zaten okadar parayı da hayırlısı ya ne diyeyim
(221 puan)
Valla normal kontrole de özel hastaneye gidiyorum. O ki detaylida herşeyi öğreniyor olacam iki randevu fiyatına denk geliyor. Hastanedeki randevuya bu aralar gitmek gerekiyordu onu atladim yaklaşık 3 hafta sonra detaylıya gidip herşeye bakacaz kısmetse. İki randevu fiyatına detaylı yaptırmak daha mantıklı geldi bana. Çok şükür ağrı yok kanama yok hiçbir sıkıntı yok. Randevu atlamakta da bir sıkıntı olmaz zaten. Başka türlü fiyatlarla baş edemiyoruz.
(5,413 puan)
Bende öyle düşünüyorum aynı erteledim bende özeli eşim 15ini bekle maaşı dedi benmde birazcık sorunlar var ama özel bu iki haftada bir çağırıyor diye kanama ağrı olmadığı için erteledim
(221 puan)
Bende mantık şu şekilde. Ağrım var mı yok kanamam var mı yok herşey normal niye gideyim ki 12 haftada ikili tarama var 18 haftada 3 lu tarama var hiçbirini yaptırmadım yine yaptirmayacam. Bu testler için cagriliyoruz normalde. Down sendromu vesaire var mı diye bakılıyor. Eee detaylı da zaten bunların hepsine daha fazlasına bakiliyorken niye boşuna randevuya gideyim ki. Detaylıda hepsine  bakacak olmak daha mantıklı.

Normalde ayda bir kontrol olur sadece testler için değil ola ki bebek anne karnında ölmüştür anneyi iki üç hafta sonra zehirlemeye başlıyor olur. Tedbir için çağırılır. Dediğim gibi test yaptırıyorum zaten olalı kanama başka birşey olursa acile giderim zaten. O yüzden detayliya odaklanmak daha mantıklı. Bir randevu atlamakta sıkıntı yok bence
0 oy
(153 puan)
Canım biz özele gittik bor hafta sonra randevu verdiler gayette ilgilendi doktor yarım saatten fazla sürdü 
0 oy
(5 puan)
İlk önce ayrıntılı ultrason yapan özel hastaneleri araştıırn.Sonra ultrason yaptıracağınız hekimi araştırın tecrübeli olması bebeği daha ayrıntılı incelemesi demek.

Biraz yaşı olmuş olması tercih sebebi olsun tecrübeden dolayı.Ben gebze Medicalpark'da yaptırdım fiyatı da diğer özel hastaneler ile aynıydı çok memnun kaldım.Prof.Doktor Ahmet Rıza Esmer adı.Yüksek fiyatlı değildi.Ama tam hatırlamıyorum.
0 oy
(5 puan)
İlk önce ayrıntılı ultrason yapan özel hastaneleri araştıırn.Sonra ultrason yaptıracağınız hekimi araştırın tecrübeli olması bebeği daha ayrıntılı incelemesi demek.

Biraz yaşı olmuş olması tercih sebebi olsun tecrübeden dolayı.Ben gebze Medicalpark'da yaptırdım fiyatı da diğer özel hastaneler ile aynıydı çok memnun kaldım.Prof.Doktordu Yüksek fiyatlı değildi.Ama tam hatırlamıyorum.
0 oy
(379 puan)
Özele istediğin zaman alırsın randevuyu, sadece gideceğin özel hangi haftada yapıyor detaylıyı onu sor öğren. Bi de sana tavsiyem gideceğin özelde detaylı ultrasyonunu yapacak doktor perenotoloji uzmanı olsun, bebeğin herşeyini daha iyi ve bilgili bir şekilde inceler.
0 oy
(183 puan)
Ben de yaptıracağım doktorum şimdiden doktor listesi verdi hepsini aradım uygun olandan 21. Haftaya randevu aldım şimdiden. 1300 TL.  Doktorum zaten detaylıya gireceksin bana muayeneye gelme boşuna dedi. 
0 oy
(113 puan)
22 hafta öncesinde yapmıyor doktorlar diye biliyorum bende senin haftandayken almıştım özelden 2.500 TL'ye detayliya girdim bizim istanbuldan geliyordu Tekirdağ a eğer durumun müsaitse yaptır ama bence çokta gerekli bişey değil çok şükür saglikliymis zaten bişey olsada Allah korusun aldirmazdim 40 dk falan sürüyor herseyine 2 defa baktı anlatti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
20 Şubat 2023 Doğum kategorisinde Ahirete yolcu (74 puan) sordu
0 oy
12 cevap 462 göst.

651,568 soru

3,429,504 cevap

4,262,080 yorum

184,156 üye

...