0 oy
172 göst.
Doğum kategorisinde (44 puan)
Kızlar ben 3. Bebeğime hamileyim daha çok yeni fakat doğum korkusu sardı bile beni beni şimdiden çünkü iki doğumum da haliyle zor oldu normal doğum sancı falan bir tarafa o dikişler beni çok korkutuyor devlet hastanesinde doğum yaptım ve dikerken ipleri resmen hissettim çok acı çektim iki doğumumda da dikişim oldu 3. De de olur mu ki? Küçük kızım daha 1 yaşına yeni girdi eski dikişlerim açılır mı doğumda? 
Gebelik haftası 7

2 Cevap

0 oy
(17 puan)
Doğum sonrası rahim dikilirken eski anatomi yapısına gore neredeyse milim milim geri dikiliyor. Rahim darsa ve yetersiz açılma olmuşsa haliyle dikiş de fazla oluyor ancak yapılan dikiş aylar,seneler sonrası açılma diye böyle bir durum söz konusu olamaz çünkü et kaynaştığından dolayı dokunuz hucre yenileyerek tekrar birlesiyor yapı olarak. Eğer normal doğumla tekrar rahim ağzı dar ya da yeteri açılmama durumu söz konusu olup kesik atilacaksa önceki sağa doğru ise bu defa sola dogru kesik atılır. Rabbim dogumunuzda kolaylik versin inşallah. Strese girmeyin simdiden bol bol hurma yiyin hem çocuğa faydalı hem de doğumu kolaylastirici etkisi var. Kuranda da geciyor,Meryem suresinde. Rabbim acısız sağlıkla kucaginiza almayı nasip eder inşallah :)
(44 puan)
Çok teşekkür ederim inşallah dikiş olmaz bu sefer ya
(17 puan)
Rica ederim. Bebeginizle birlikte sağlıklı bir şekilde ve gönlünüze göre olur inşallah. Sağlıklı ve huzur dolu gunler dilerim.
-Reklam-
0 oy
(216 puan)
Kırkım çıkınca hamile kalmıştım ama hiçbir sıkıntı olmadı dikişlerin açılmaz diye biliyorum bende normal doğumun sancısından korkuyorum sezeryan olmak istiyorum ama bakalım zaman neyi gösterecek 

İlgili bir soru bulunamadı

652,417 soru

3,432,948 cevap

4,265,949 yorum

184,394 üye

...