0 oy
947 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)

Merhaba 

 sabaha karşı 05:20 de suyum ve nişanım geldi.hastaneye yatış yaptık .2 cm açıklık.Ağrım yok nst de de çok ağrım yok.henüz 8 saat olmuş geleli suni sancı vericez dediler. Reddettim.Tıbbi olarak bi gereklilik risk vs. Yoksa biraz daha kendi sancımı beklemek istiyorum dedim.10 dk. Arayla kasıklarıma ağrı geliyor kısa süreli.Ne kadar süre sonra ağrım artar.Ya Da suni sancı için ne kadar bekleyim tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen.

Gebelik haftası 38+6

5 Cevap

0 oy
(77 puan)
Canım sıcak duş al vücudu gevşek sugat çömelme hareketlerini yap eğer hastanedeysen bile 
(3 puan)
Yürüyüş ve plates topu şuan.squatıda deniyim .
-Reklam-
0 oy
(863 puan)

Bende niwanimdan 3gun sora verildi suni sanci acilmam 1.5cmdi daha fazla acilma olmuyordu

(73 puan)
gunun. dolmusmuydilu. canm benim..nisan gekdi. 2 cnm acilma var.  sanci gekmi. bir hafta. oldu..nisan geleli
(863 puan)
Suyun peki geldimi
0 oy
(394 puan)

Benim suyum geldiginde hic sancim yoktu. Doktorum yatisimi yapti ve 12 saat beklicez sancin kendiliginden başlayabilir ilk 12 saatte dedi. Hatta 12 saatten fazla beklediler. Sancim başlamayinca suni sanci verdiler. Sadece 12 saatin sonunda bi antibiyotik iğne olmam gerekti bebek enfeksyon kapmasin diye

(3 puan)
Benimde ağrım yoktu sabah.daha yatışım yapılalı 8 saat olmuş sancın yok açılman yok deyip suni sancı vericez dediler.sabah geldiğimde 1 gün burdasınız demişlerdi halbuki.Bende yürüyüş falan yaparım kendi ağrımı biraz daha beklicem dedim.plates topunda zıplıyorum.10 dk da bir  hafif ağrı giriyor.Umarım devamı gelir.
(394 puan)
İnşallah devami gelir. Benim hiç sancım olmadı. Hafif başladıysa devami gelecektir merak etme canım
0 oy
(1,253 puan)

Hemen gitmemek gerekiyor iste hastahaneye ilk oglumda ayni sizin gibi gittim yani muayene ediyorlar suni veriyolar vs...bunu kismetse nisanim agrim filan gelsin evde cekicem biraz suya girerim koridorda emeklerim biraz hareket yaparim..en azindan hemen olmayacağını biliyorum ;)

0 oy
(594 puan)

Ah canm neden hmn yatis yaptirdin ilk cocuklar hep boyle oluyor bisey olacak diye korkuyoruz. Bende 2 gun bekledim hastanede. Ikinciye oyle yapmadim. Bol bol yuruyus yap oturma oturunca gelmiyor ben elimde serum koridorda gezindim durdum. En son 4 saat suni sanci yedim yine yatmadim ama koridorda gezdim hemsireyle 

İlgili sorular

650,167 soru

3,423,949 cevap

4,255,965 yorum

183,743 üye

...