0 oy
115 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
38+5 haftadayim gece terlemelerim cok var o kadar rahtsz edici ki uyuyamiyorum.Surekli boynum anlim sirilsiklam oluyor.Benim gibi olan var mi acaba?
Gebelik haftası 38+5

6 Cevap

0 oy
(149 puan)
29. Haftam ve şuan bende o yüzden uyanmış bulunmaktayım bulunduğum şehir sıcak aslında ama bu çapta terletcek kadar mı onu kestiremiyorum ama benden başka böyle olan yok burda hamilelik iki kat daha bunaltiyor insanı diyorlar ondandr 
(6 puan)
Hamilelikten daha fazla bunaliyorsundur olabilir
-Reklam-
0 oy
(280 puan)
Canım ben 32deyim. Geçen haftadan beri öyleyim. Klimanin karşısında yatıyorum ona rağmen sen gibiyim. Üç kere beş kere kalkıp üstümü değiştiriyorum. Boynuma ayrı tişört koyuyorum sırılsıklam oluyor. Bir haftadır düzgün uyku uyumadım rahatsızlıktan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.
(6 puan)
Evet bende klimayi aciyorum ona ragmen terliyorum.Bende acaba bir sknti mi var diye tedirgin oldum ama demekki herkeste oluyormus
(280 puan)
Evet canım çoğu gebede dönemsel oluyor sıcak basması. Malum hormonlar tavan hepimizde.
0 oy
(178 puan)

Bende aynı şekildeyim 36 haftalık hamileyim başımın altına havlu koyup yatıyorum sık sık uyandırıyo su içiyorum içtiğim gibi tekrar dakikasına ter olarak geri çıkıyo bir tanede oğlum var 20 aylık oda durmuyor kendi ağrılarımamı ağlim terliyorum faşır faşır onamı üzülim ev temizlemek bile benim için mucize yapamıyorum terlemekten sıkıldım sabır çekiyorum evin içinde  Allahım tez zamanda kurtarsın bizi  aminnnn:D

(6 puan)
Evet temizlik yapmasida zor ayni durumdayim.Allah hepimzin yardimcisi olsun.
(178 puan)
Aminnnnn  canım
0 oy
(2 puan)
Yine çok şükür şu sıcaklar geçti de kendimize geldik bence. Benim gece ağlayarak uyandığım günler oldu. Benim de çok terleme oluyo normal bence herkes doğumdan sonra geçer diyor. 
0 oy
(201 puan)
Hormonlardan arkadaşlar menopoz gibi hamilelikte de terleme oluyor. Aynı durumdayım bu gece kaç defa yastık çevirdim hatırlamıyorum boynum ve göğüslerimin arası hep sırılsıklam. Günlük yok ama uyurken böyle. Ve sıcaklıkla da alakalı değil. 
0 oy
(229 puan)
38+1 Bende de bi kac gündür gece terlemesi başladı rahatsız edici . Geceleri zaten uyuyamıyorum. Karnim çok kasiliyor sizde de oluyormu?
(6 puan)
Kasilmam olmuyor benim.

İlgili bir soru bulunamadı

652,006 soru

3,431,216 cevap

4,263,964 yorum

184,279 üye

...