0 oy
230 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
kapalı

Merhaba anneler gece sabaha karşı karın ağrısı ishal kusma ile uyandım  Sabaha karşı oldu bunlar öğlende hastaneye geldim muane oldum nst bakıldı Altan muane oldum 2 cm açıklık var dedi bekletip nst ye bağlayıp baktı hafif sancı var dedi ondan önce serum verdi rahatladim ağrı olarakta Altan baktı geri aynı 2 cm açıklık vardı çıkmak istedim sancım yok suyum gelmedi eve geldim lavobaya girdim silince kanlı kahverengiye akıntı geldi sizce nişanmi yoksa Altan baktığı içinmi oldu sancı filan yok bebek hareketi maşallah varr 

image


Gebelik haftası 40
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(148 puan)
nisan bu canim hazirlikli ol belliki acilman olmus sakin ol sancin olabilir heran
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Kesinlikle nişan bu beklemeden gidin suni sancı alın sabaha kadar da duş alıp egzersiz yapabilirsiniz
(45 puan)
katılıyorum
(54 puan)
Üçüncü doğumunu yapacak biri olarak sizden daha iyi bildiğim kesin. Nişan gelince hemen sancı başlamaz 24 saat yada 1 hafta hatta 2 hafta sancısı gelmeyen suni sancı alanlar bile var ki biride benim. Nisanım geldi sancim üç gün sonra geldi. Soru soruluyorsa önerilere de açık olunmalı o zaman niye soruyor mantıken? Birde size ne yahu her yere yırtık dondan çıkar gibi çıkar mısınız böyle?
(230 puan)
Ahahah o zaman hala kendini geliştirememıs 3 çocuk annesisiniz
(230 puan)
Sancı gelmedi diye hemen hastaneye gidip suni sancı isteme mantığını ilk defa sizde duydum
(54 puan)
Sen bekle kendi gelsin diye

651,973 soru

3,431,037 cevap

4,263,743 yorum

184,269 üye

...