0 oy
93 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (144 puan)
Salam 30+3 hamiləyəm, 4-5 gündü axintim çoxalıb şəffaf su kimidi. Uşağın suyu sızmış ola bilərmi?
Gebelik haftası 30+3

1 cevap

0 oy
(221 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Her zaman olan akıntından biraz daha fazlalastiysa o normal ama yok ya bu akıntı değil diyorsan sızıntıdir. Herkesin gebeliği akıntı miktarı biraz farklılık gösterebiliyor. Mesela ben suyun sızdığını hemen anlayabilmiştim. 

Şöyle yapabilirsin bak ben yatar pozisyondan kalkarken yada yerde çömelmişken ayağa kalktığımda sizintim oluyordu. Yerinde otururken geliyorsa akintidir buyuk ihtimalle. Ama eğer anlattığım gibi pozisyon değiştirdiğinde geliyorsa sızma olması yüksek. Tutmak istediğimde tutamadım o su her türlü akıyordu. Miktarı da normal akıntı miktarından çok daha fazlaydı. Yaklaşık bir çay bardağı kadar su sızardı.

Üç gün kadar sızıntım oldu böyle.... 4. Gün kontrolde alttan muayene de sızıntı olduğu belli oldu. Ultrasonda su miktarında bir sıkıntı yoktu. Benim sızıntı azdı. Yada suyumuz iyiydi demek ki. 
(221 puan)
Bu süre içinde çok hareket etme uzanıp dinlenmeye çalış canım sızma varsa da çocuğun suyunda bir sıkıntı olmasın. Bu arada sızıntı bugün de devam ediyor muydu.
(144 puan)
Bu gün bir dəfə sabah yuxudan duranda gəlib
(221 puan)
Büyük ihtimal sizintin var bir doktora görün bence
(221 puan)
Ha bu arada bebeğin suyu artsın diye havuç suyu içmek çok faydalı. Katı meyve sıkacağıyla havuç suyunu çıkarıp içmiştim her zaman, ilk gebeligimde hiç su sıkıntısı yaşamadık o yüzden. Aklında olsin.
(144 puan)
Yaxşı , çox sağol bu gün icərəm
-Reklam-

İlgili sorular

652,838 soru

3,434,564 cevap

4,267,836 yorum

184,502 üye

...