0 oy
70 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
kapalı
Kan uyuşmazlığı var dediler, herkes bisey diyo söyle olur böyle olur. Siz yaşadınız mi ? Nasıl bir yol izlediniz ?
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(335 puan)
Kan uyuşmazlığı teyzem ve eniştem de vardı ilk çocuk normal bir şekilde doğmuştu. Diğer iki çocuğu için iğne vurdular gebelik sırasında sorunsuz bir şekilde sağlıklı doğum yaptı çocukları kocaman şuan. Doktorun bilgi verecektir. İğnesini yaptırmak önemli ama kaçıncı haftada yaptırdı bilmiyorum 
(1 puan)
Çok teşekkür ederim,  igne vurdurursan sana sıkıntı açar vurdurmazsan çocuğa diye bir sürü şey duydum artık psikolojikmen çökmüştüm. Umarım sağlıklı iyi olur hersey.
(335 puan)
Ne olacağını bilen tek Allah etrafta konuşanlar ya kendi yorumlarını katar yada dedikodularını çok biliyorlar madem doktor olsunlar. Her şeyde hemen hemen risk var hiç birşeyin garantisi yok. Dediğim gibi teyzemin 3 çocuğu var şuan 2 si için iğne oldu hiç birinde bir şey yok rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın bende 31 haftaya kadar o kadar çok şey duydum ki insanı çok etkiliyor ama artık sadece doktora inanıyorum  doğumu bekliyorum.
(1 puan)
Rabbim sizede sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin  teşekkür ederim
(335 puan)
Amin rica ederim
-Reklam-

İlgili sorular

648,530 soru

3,417,938 cevap

4,248,708 yorum

183,319 üye

...