0 oy
285 göst.
Doğum kategorisinde (267 puan)
kapalı
38+4 te spinal sezeryan oldum. Bu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim.3 gün geçti  ağrılarım beni hala zorluyor. Darısı tüm gebelerin başına. 
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+2 oy
(199 puan)
Zor geçen doğum anılarınızı anlatmaktan ne anlıyorsunuz, psikolojik olarak buradaki diğer hamileleri etkilemeyin, kötü anılarınız size kalsın. 
(51 puan)
Ne alaka herkes deneyimlerinden bahsedebilir iyi veya kötü etkileniyorsanız doğum hikayesi dinlemeyin o zaman . Belki ben bu hataları yaptım zor geçti diye anlatıyor herşeyden de etkilenmeyin canım biraz da gerçekler
(63 puan)
Arkadaş doğru söylüyor. Ben şunları şunları yaptım, bu yüzden zorlanmadım siz dikkat edin dememişsiniz ki. Çok zor geçiyor hala ağrım var demişsiniz. Ben de spinal ile sezaryen olacağım mesela. Doğum yaptım başlığını görünce içim rahatlar diye girdim, içim daraldı. Hamileleri etkiliyor bu tarz kötü deneyimler. Belki benim çok kolay geçecek, ağrım olmayacak ama burada okuduğum kötü deneyimin etkisi ve korkusuyla gireceğim o ameliyathaneye. Yapmayın arkadaşlar.
(51 puan)
yeniden gösterildi
Bu kadar abartmayalım ya kadına bi hayırlı olsun Allah bağışlasın demeden hemen kızıp git yazma buraya der gibi konuşmuş. O zman belki de kadın zaten zor bi doğum yaşamış gelmiş buraya derdini anlatıyor onun da psikolojisini bozmayın kadını rencide etmeyin.hemen duyar kasmayın ya . Şu duyarın da bi sınır ı olsun her hamile kadın buraya güllük gülistanlık şeyler yazacak diye bir kural yok. Madem psikolojiniz bozuluyor gidin yazın arama kısmına en rahat doğum hikayeleri onları okuyun.
(63 puan)
Git yazma buraya der gibi yazılmış bir yorum değil okuduğun. Ayrıca burada duyar kasmanın bize nasıl bir getirisi olabilir onu anlamadım. Güllük gülistanlık şeyler yazmak kural değil, ince düşüncedir. Ben doğum yaptım, darısı diğer gebelerin başına denilmiş olsa herkes gelir hayırlı olsun der.
Ayrıca, ben burada da çok rahat doğum hikayeleri okudum siz ne yapacağımı bana söylemeyin.
(51 puan)
Herkes herkese napması gerektiğini söylesin sonra gelin "bana söylemeyin" yazın kusura bakmayın babanızın sitesi değil istersem doğum hikayemi anlatırım istersem bir rahatsızlığından bahsederim istersem güzel şeyler yazarım okuyup okumamak sizin elinizde gidin başka yerde psikolojinizi bozun milletin sıkıntısı var bide bencillik yapıp ayy benim psikolojim bozuldu dur anlatma böyle şeyler demeyin tamamen bencillik bu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor doğum bu elbet zor olucak zor geçecek harikalar diyarında mı yaşıyorsunuz siz.
(63 puan)
Babamızın sitesi değilse biz de böyle yorum yaptık hanımefendi :) Canımız böyle yorum yapmak istedi. Soru sahibi olmadığınız için sizi ilgilendiren bir durum yok ortada :) biz benciliz evet, siz sencil olun. Soru soruluyorsa burada soru sahibi alacağı cevapları tahmin ederek sormalı. Sizin dediğiniz gibi yani, kimse güllük gülistanlık yorumlar yapmak zorunda değil :) Bencillik sizin yaptığınız, kendi düşüncenizi dayatmaktan, bizim verdiğimiz cevapları eleştirmekten vazgeçin. Hadi iyi akşamlarınız olsun.
(14 puan)
Valla doğumu zor geçince anlatmayin diyorlar ama ben çok kötü durumla karsilastim mesela kimse kusura bakmasın da bazen de gerçekleri söylemek lazim ki herkes hazırlıklı olsun bana herkes kolay geçer zor değil vs dediler güle oynaya doğuma gittim ilk dogumum çok ama çok zor oldu daha önce böyle durumlari soyleselerdi keşke en azından sürpriz olmazdı hazırlıklı giderdim
(51 puan)
Bakıyorum işine gelmedi istediğimi yazarım a geldiniz demekki ben haklıyım herkes buraya ister zor geçen doğum hikayesini ister kolay geçen doğum hikayesini yazar size de bir şey yemek düşer. O çok nazik psikolojinizle hayatta başarılar:)
(63 puan)
Hanımefendi, bana düşen şeyi siz yiyin afiyetle. Size de bu seviyesizliğinizle hayatta başarılar :)
(51 puan)
Siz zaten size düşeni yemişsiniz de Allah sizin etrafınızdakilere sabır versin :)
(63 puan)
Gülünçsünüz :) Allah size de akıl fikir versin inşallah. İyi akşamlar :)
(267 puan)
Neden böyle tuhaf yorumların geleceğini tahmin ederek yazayım ki? Deneyimimden bahsettim. Kimseye toz pembe bir tablo çizmek polyannacılık oynamak zorunda değilim. Sezeryan ın zor yada kolay geçtiğine dair yorumlar okumuştum. Doğuma girmeden de oipiskolojik olarak zor olacağına dair kendimi de hazırlamamıştım ama zor geçti. Yalan mı söyleyeyim?
(199 puan)
Size ne oluyor da avukatlığa soyunuyorsunuz? Dinlerim dinlemem o benim bileceğim iş, istediğimi de yazarım, atlamayın hemen. Ne saçma sapan insanlarsınız hakikaten.
-Reklam-
+1 oy
(855 puan)
Allah bağışlasın canım. Geçmiş olsun.
+1 oy
(220 puan)
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüsün inşallah
+1 oy
(493 puan)
Geçmiş olsun canım daha yeni doğum yapmışsın gecer 10 güne daha iyi olursun toparlanirsin bol yürü yürüdükçe daha hızlı iyileşirsin 
(267 puan)
Bursda sezeryan zor mu diye konu açanlar oluyor. Herkes yorumunu yapabiliyor. Benim okuduklarımdan kolay geçtiğine dair yorumlar yapan da var. Benim gibi zor olduğuna dair paylaşım yapan da var, ben deneyimimi paylaştım. Yeni doğum yapan kadına hayırlı olsun denir. Böyle sataşma olmaz.
(51 puan)
Bir hayırlı olsun u zor görürler. Ama çok nazikler ya hemen psikojimizi bozdun git yazma buraya derler bencil bu insanlar. Allah analı babalı büyütsün inşallah zaten çok günler geçiriyorsunuz böyle insanlar sizi etkilemesin sakın bebeğinize size de sağlıklı ömürler
(267 puan)
Çok teşekkür ederim. Konuyu açarken hiç kötü niyetim yoktu.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 338 göst.
0 oy
6 cevap 628 göst.
24 Ocak Doğum kategorisinde Esraa22 (54 puan) sordu
+1 oy
0 cevap 195 göst.

652,066 soru

3,431,474 cevap

4,264,264 yorum

184,297 üye

...